Premiere na FOX Slovenija v juliju 2015 – 8. sezona Kosti (Bones), Partnerja (Partners), 2. sezona Millerjevi (The Millers) | UPORABNA STRAN

Premiere na FOX Slovenija v juliju 2015 – 8. sezona Kosti (Bones), Partnerja (Partners), 2. sezona Millerjevi (The Millers)

Premiere na FOX Slovenija v juliju 2015 so tri in sicer gre za 8. sezono serije Kosti (Bones), prvo sezono serije Partnerja (Partners) in 2. sezono serije Millerjevi (The Millers).

bones-season-8-poster

8. sezona serije Kosti (Bones) je tista, ki je zvezda FOX Slovenija v juliju. 8. sezona, ki obsega 24 epizod je bila v ZDA predvajana v sezonskem letu 2012-2013, v juniju 2015 pa se je končala 10. sezona. Premiera 8. sezone Kosti (Bones) bo na sporedu 9.7.2015 ob 23.00, nato pa bo serija na FOX Slovenija na sporedu od ponedeljka do petka ob 23.00.

V prejšnji sezoni, ko se je med Brennanovo in Boothom razvila romantična zveza, smo bili priča rojstvu njune hčerke Christine. Povrhu vsega se je v finalu sezone vrnil hudobni genij, mojster za tehnologijo, Christopher Pelant (gostujoči igralec star Andrew Leeds), ki mu je na nepojasnjen način uspelo poseči v pravni sistem in posamezne dokaze sestaviti tako, da so Brennanovo povezali s preiskavo umora, zaradi česar je postala osumljenka.

Osma sezona se bo začela z begom Brennanove, ki se ji je pridružil njen oče, Max (gostujoči igralec Ryan O’Neal). Bežita tako pred zakonom kot pred serijskim morilcem Pelantom, medtem pa sme Booth pri FBI opravljati le administrativna dela. Poleg tega Sweets ne sme več preiskovati primera, kot tudi ne zvezna tožilka Caroline Julian (gostujoča igralka Patricia Belcher). Ker Pelant obvlada elektronske naprave, bosta Booth in Brennanova lahko komunicirala le prek najosnovnejših sredstev, da bi dokazala nedolžnost Brennanove in s pomočjo Cam, Hodginsa in Angele pokazala na pravega krivca, morilca Pelanta.

partners-tv-series

Serija Partnerja (Partners) bo imela 6.7.2015 ob 22.00 regijsko premiero 1. sezone, nato pa bo na sporedu ob ponedeljkih ob 22.00. Serija, ki ima zgolj eno sezono je bila v ZDA predvajana v letu 2014 in ima 10 epizod.

Allen Braddock in Marcus Jackson sta odvetnika z zelo različnim pogledom na pravo. Ko Allena (Kelsey Grammer) zaradi vprašljivih taktik odpustijo iz očetovega uglednega podjetja, je primoran združiti moči z Marcusom (Martin Lawrence), moškim, ki je vse v življenju dosegel z lastnimi rokami in se je vedno pripravljen boriti za ljudi v svoji soseski, pa čeprav jim ne bo mogel izdati računa. Ko odvetnika postaneta partnerja, sprejemata primere, s katerimi na preizkušnjo postavljata svojo moralo, osebne in etične meje, vendar jima vedno nekako uspe najti skupno točko.

Igrajo: Kelsey Grammer, Martin Lawrence, Telma Hopkins, McKaley Miller, Rory O’Malley, Daniele Watts

The-Millers-season-2

Druga regijska premiera pa je 2. sezona serije Millerjevi (Millers), ki bo na sporedu 30.7.2015 ob 22.00, nato pa bo serija na sporedu ob četrtkih ob 22.00. 2. sezona je hkrati zadnja predvajana v ZDA in obsega 11 epizod.

Ločeni krajevni časopisni poročevalec se veseli samskega življenja, dokler mu zakonske težave njegovih staršev ne podrejo vseh načrtov. Carol in Tom, ki živita ločeno in po 43 letih zakona načrtujeta ločitev, osupneta svoja otroka, ko se preselita k njima. Vsiljiva Carol se preseli k Nathanu. Svoj nos vtakne v prav vsako njegovo zadevo in postane najbolj nadležno tretje kolo Nathanu in Rayu, njegovemu najboljšemu prijatelju in snemalcu. Raztreseni Tom se vsili Nathanovi sestri Debbie, njenemu možu Adamu in njuni hčerki Mikayli, kjer ponesreči in redno uničuje predmete v hiši. Nathan in Debbie kmalu ugotovita, da bosta starša morala naučiti samostojnosti, da bi ju spravila iz svojih hiš. Kmalu, po veliko truda in še veliko več spodrsljajev, starša odkrijeta prednosti samskega življenja. Carol se odseli in hitro najde prijatelja Kipa Finkla, ki je njen novi sostanovalec in Nathanova najnovejša nadloga. Nathan in Debbie sta hvaležna, da sta vsaj enega od staršev spravila iz hiše in jima mora to uspeti le še pri enem.

Igrajo: Will Arnett (Nathan), Beau Bridges (Tom), Margo Martindale (Carol), Sean Hayes (Kip Finkle), Jayma Mays (Debbie) in J.B. Smoove (Ray)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: