Grey Ljubljana je Simobilova nova agencija, so sporočili iz družbe | UPORABNA STRAN

Grey Ljubljana je Simobilova nova agencija, so sporočili iz družbe

Iz Simobila so danes sporočili, da je Grey Ljubljana agencija za tržne komunikacije d.o.o. njihova nova agencija in da jo po trinajstih letih menjajo za oglaševalsko agencijo Luna\TBWA družba za komunikacije d.o.o..

simobil-logo-nov

Simobil je postopek iskanja nove agencije sprožil 24.4.2015 z »Vabilom komunikacijskim agencijam k sodelovanju na razpisu« v katerem so agencije pozvali k sodelovanju na javnem natečaju za izbiro celostne dolgoročne komunikacijske in kreativne strategije. Agencija s katero bo Simobil sklenil dolgoročno sodelovanje je morala med drugim izpolnjevati tudi naslednje minimalne karakteristike glede osebja: Strateški direktor projekta, najmanj 2 vodji projekta, digitalni strateg (to vlogo lahko, v kolikor poseduje potrebne kompetence, prevzame direktor projekta ali kreativni direktor), kreativni direktor, umetniški direktor, najmanj 2 tekstopisca, od tega najmanj eden specializiran za digitalne vsebine, najmanj 2 oblikovalca, najmanj 2 izvedbena oblikovalca, najmanj 1 spletni načrtovalec in najmanj 1 urednik spletnih vsebin. Eden od pogojev pa je bil tudi, da ima agencija sedež v Republiki Sloveniji.

Izbrana agencija Grey Ljubljana agencija za tržne komunikacije d.o.o. je bila po podatkih AJPES-a ustanovljena 19.7.1993, njen 100% družbenik je od 10.7.1996 Grey Holding Central Europe GmbH, Nemčija z osnovnim vložkom kapitala 1.001.593,00€. Zastopnica družbe pa je Špela Žorž.

Čin čin! #celebrating #simobil #greyrocks

Posted by Grey Ljubljana on Friday, July 17, 2015

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: