Julija in alfa Romeo – nagradna igra za premiero filma 16.9.2015 ob 19.00 v Cineplexx Kranj / do 13.9.2015 | UPORABNA STRAN

Julija in alfa Romeo – nagradna igra za premiero filma 16.9.2015 ob 19.00 v Cineplexx Kranj / do 13.9.2015

Slovenski film Julija in alfa Romeo v kinematografe prihaja 17.9.2015, a Cineplexx bo v Kranju en dan prej imel premiero. Tako si bo film Julija in alfa Romeo mogoče v sklopu posebnega predvajanja ogledati že 16.9.2015 ob 19.00.

julija in alfa romeo- cineplexx

Uporabna stran v sodelovanju s Cineplexxom pripravlja nagradno igro v kateri si lahko priborite enega od dveh parov kino vstopnic za premierno predvajanje filma. Ker so premiere v Cineplexxu vedno nekaj posebnega so za obiskovalce pripravili darila in žrebanje. Za nagrade bo poskrbel Billy Boy Slovenija. Za pijačo po filmu pa Luxury Bar.

O filmu
Najstniška komedija Julija in alfa Romeo je film mladega slovenskega režiserja Blaža Završnika. »Postavnemu gimnazijcu se zamajejo tla pod nogami, ko se navidez nedolžna prisega ljubezenske zvestobe sprevrže v pravi čustveni vrtiljak smrti, ljubezni in urokov.« V glavnih vlogah so tokrat mladi igralci ter že uveljavljena igralska imena.

Udeležbo na dogodku so že potrdili: Blaž Završnik, Dario Nožić Serini, Jan Gerl Korenč, Katja Škofic, Lena Capuder in Petra Robek.

Kako sodelovati v nagradni igri?
Preprosto v okno za nagradno igro je potrebno vpisati ime in elektronski naslov. S tem dobite en »kupon« za sodelovanje v nagradni igri. V Bonus delu pa lahko dobite še dodatne štiri in to tako, da na Twitterju in Facebooku Followate/Lajkate Uporabno stran in Cineplexx Slovenija. Torej skupaj ima en maksimalno 5 »kuponov« za sodelovanje v žrebu. V nagradni igri je možno sodelovati zgolj 1x. Morebitni ponovni vnosi bodo izbrisani.
Nagradna igra traja od 11.9.2015 do 13.9.2015 do 24.00. Žreb bo izveden 14.9.2015 in nagrajenci bodo v najkrajšem roku po elektronski pošti obveščeni, da naj sporočijo svoje ime in priimek. Rok za sporočilo imena in priimka je do torka 15.9.2015 do 12.00. V primeru, da se nagrajenci v roku ne bodo oglasili bo izveden ponovni žreb.

Posredovani podatki se ne hranijo. Organizator si pridržuje pravico do enostranskega spreminjanja splošnih pogojev nagradne igre. Vsaka sprememba bo objavljena na strani nagradne igre. Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije. Sodelovanje v nagradni igri pomeni, da izrecno in nedvoumno sprejemate pravila nagradne igre. Organizator ima pravico, da lahko kadarkoli prekine nagradno igro pred njenim zaključkom v primeru dogodkov, na katere nima vpliva (višja sila), v primeru materialne zlorabe ali kršitve pravil. Vsi udeleženci bodo o tem obveščeni na spletni strani nagradne igre. V tem primeru udeleženci nimajo pravice do odškodnine ali nadomestila. Organizator ni odgovoren za nezmožnost uporabe nagrad, če na to nima vpliva. Organizator se ni zavezan odzvati na pritožbe udeležencev, ki niso osvojili nagrade in na težave, ki so nastale po podelitvi nagrad. Organizator ni odgovoren za tehnične težave, povezane z registracijo udeležencev v nagradni igri, vključno s tehničnimi težavami, ki se nanašajo na vzdrževanje strani, v primeru da za te težave ni kriv organizator. Organizator ni odgovoren za posledice napačno navedenih podatkov za sodelovanje v nagradni igri ali za napačno uporabo nagrade. Organizator ni odgovoren za kakovost nagrad. V premeru nepredvidenih težav si organizator pridružuje pravico, da nagrad ne podeli.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: