Adria Airways in TEDxLjubljana pripravljata prvi TEDx dogodek na letalu – 24.9.2015 | UPORABNA STRAN

Adria Airways in TEDxLjubljana pripravljata prvi TEDx dogodek na letalu – 24.9.2015

Adria Airways in TEDxLjubljana bosta v četrtek, 24.9.2015 pripravila prvi TEDx dogodek, ki se bo odvil v zraku, saj bo dogodek potekal med letom. Karte, prostora je bilo za 144 potnikov, so bile razprodane (bolje rečeno razgrabljene) v nekaj sekundah.

tedxljubljana-adria-airways

Letalo Adrie Airways, Airbus A319 na letu JP164 iz Brnika (LJU) proti Mariboru (MBX) bo poletelo ob 17.30, v Mariboru pa bo pristalo ob 18.50. Tam bosta potnike pričakala pogostitev in organiziran prevoz v Ljubljano ali na Brnik.

Govorniki tokratnega dogodka bodo Eva Škufca, Marko Javornik, Maja Štamol Droljc in Lucija Petavš. Teme njihovih govorov bodo obsegale fizične, kulturne in osebne vidike mobilnosti ter segale tudi onstran tematik, povezanih s samo lokacijo konference.

Mark Anžur, predsednik uprave Adrie Airways je povedal:»V Adrii Airways stremimo k vrednotam, ki jih s svojimi navdušujočimi idejami delijo Tedx govorniki v Sloveniji in po vsem svetu. Naše poslanstvo je, da povezujemo svet tako, kot ga povezujejo dobre ideje, ki širijo obzorja, potujejo in pustijo sled. Prihodnost podjetja vidimo v inovativnih idejah, ki vzpostavljajo ustvarjalno in napredno okolje, in prav zato v Adrii Airways z veseljem sodelujemo pri tako posebnem dogodku, kot je TEDx nad oblaki.«

Do zdaj se je v Sloveniji odvilo že 53 TEDx dogodkov, od tega se jih je 20 zgodilo pod organizacijsko ekipo TEDxLjubljana, na katerih je skupaj nastopilo 115 govorcev. TEDxLjubljana v zraku bo njihov 21 dogodek. V nedeljo, 8. novembra 2015, bo ekipa TEDxLjubljana ponovno pripravila že tradicionalni jesenski dogodek v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Novembra boste tako lahko prisluhnili govorom s področja medicine, statistike, motivacije, podjetništva, biologije, astrofizike, energetike, gospodarstva in drugih aspektov sveta okoli nas.

Prijave za ta dogodek bodo odprli v nedeljo, 25. oktobra 2015 ob 20.00 na Eventbritu.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: