Film Hotel Transilvanija 2 s 48.5 mio $ otvoritvenega zaslužka v ZDA prehitel predhodnika

Film Hotel Transilvanija 2 (Hotel Transylvania 2) je svoje popotovanje v ZDA začel 25.9.2015 in otvoritveni vikend je začel bolje kot Hotel Transilvanija (Hotel Transylvania), saj je ustvarila 48.5 mio $ prometa (Box Office). Film pa je postavil tudi nov rekord najbolj uspešnega otvoritvenega vikenda v septembru. Ta rekord je do sedaj pripadal njegovemu predhodniku, Hotelu Transilvanija, ki je v letu 2012 ustvaril 42.5 mio $ Box Office in s tem postal najuspešnejša kino premiera med vsemi animiranimi filmi studia Sony Pictures Animation.

Hotel Transilvanija 2-6

Film Hotel Transilvanija 2 v slovenske kinematografe prihaja 22.10.2015 (predpremieri bosta 17. in 18.) v sinhronizirani in podnaslovljeni različici, tudi v 3D tehniki. Za sinhronizacijo so poskrbeli Dani Bavec, Miha Rodman, Zala Đurić Ribič, Lovro Berden, Jernej Kuntner, Denis Vučak, Jan Bučar, Jure Longyka, Asja Kahrimanović in številni drugi.

Hotel Transilvanija 2-1

Zgodba
Zdi se, da so se v hotelu Transilvanija zadeve obrnile na bolje. Drakulov hotel, ki je sprva sprejemal samo pošasti, zdaj sprejema tudi ljudi. Ampak to, kar zdaj najbolj muči našega dragega Drakulo, je skrb vzbujajoče dejstvo, da njegov prisrčni vnuk (ki je pravzaprav pol človek in pol vampir) ne kaže znakov pravega vampirja. Medtem ko je Manca na obisku pri Tonijevih starših, kjer jo čaka pravi kulturni šok, Drakula prosi prijatelje Francija, Ožbeja, Vineja in Grifina, naj mu pomagajo opraviti vampirsko uvajanje z vnukom Denisom. Toda nihče od njih ne ve, da prihaja Drakulov stari in zelo, zelo, zelo, zelo, zelo staromodni oče Vlad na obisk v hotel. Ko Vlad izve, da njegov vnuk ni čistokrvni vampir in da je zdaj tudi ljudem dovoljen vstop v hotel, se bodo zadeve netopirsko obrnile na glavo!

Slovenski napovednik filma Hotel Transilvanija 2

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Originalni 3D animirani film Hotel Transilvanija iz leta 2012 je globalno ustvaril 358 mio $ prometa, kar pomeni, da ga je naslednik že prekosil. Hotel Transilvanija 2 je tudi sicer v ZDA začel rekordno (Film Hotel Transilvanija 2 s 48.5 mio $ otvoritvenega zaslužka v ZDA prehitel predhodnika). […]

Komentiraj

Anti-Spam: