V dvoje, nova slovenska serija, ki 20.11.2015 z 10-imi epizodami prihaja na VOYO | UPORABNA STRAN

V dvoje, nova slovenska serija, ki 20.11.2015 z 10-imi epizodami prihaja na VOYO

V dvoje je nova slovenska kratka serija, ki 20.11.2015 prihaja na VOYO. Serija, ki bo prikazovala življenje dveh mladih parov v različnem obdobju ljubezenskega razmerja bo obsegala 10 epizod in bo v celoti dostopna na dan premiere. Torej odlično za ljubitelje maratonskih ogledov.

V_DVOJE_1

 

 

Pod scenarij in režijo serije V dvoje se je podpisal Luka Marčetič, ki je hkrati tudi igra eno od glavnih vlog. Režijsko taktirko pa je prevzel Juš Premrov,

Serija V dvoje sledi dogodkom v življenju dveh različnih mladih parov, ki ju povezuje prijateljstvo fantov Aleša in Sandija. Aleš in Maja že vstopata v rutino skupnega življenja, Sandi in Nika pa sta šele sveže zaljubljena. Para tako drug na drugega vplivata povsem različno. Rutina Aleša in Maje je za zaljubljenca malce strašljiva, razigranost Sandija in Nike pa prebudi Aleša in Majo.

Aleš (Luka Marčetič) in Maja (Lara Vouk) sta v zvezi že dalj časa, sta zaljubljena, a se že spopadata z rutino in pritiski naslednjih velikih korakov v zvezi. Ona prihaja iz premožne in vplivne družine ter je odvetniška pripravnica. Aleš je študent filozofije, brez službe in prihrankov. Skupaj živita v Majinem stanovanju. V trenutku, ko serija vskoči v njuno življenje, sta na križišču, a se tega še ne zavedata.

Sandi (Niko Zagode) in Nika (Živa Selan) sta sveže zaljubljena, a vseeno še nista čisto prepričana, če sta že pravi par ali gre za še eno izmed neresnih razmerij. Nika je študentka na Fakulteti za šport in je od svojega fanta precej mlajša. Sandi živi z babico, Nika pa s cimro, ki neprestano študira. Mar nihče ne razume, da želita biti le malo sama?

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: