CBS za leto 2017 napovedal novo Star Trek serijo, ki bo na voljo na SVOD storitvi CBS All Access | UPORABNA STRAN

CBS za leto 2017 napovedal novo Star Trek serijo, ki bo na voljo na SVOD storitvi CBS All Access

Franšiza Star Trek bo januarja 2017 dopolnjena z novo serijo je sporočil CBS, naslov serije sicer še ni znan so pa sporočili, da je ne bodo lansirali na televiziji, ampak na svoji SVOD (subscription video on demand) platformi CBS All Access.

star-trek-1

 

 

Serija Star Trek se je rodila 8.9.1966 in je imela zgolj 3 sezone, a to je rodilo eno najuspešnejših franšiz zabavnega sveta. Star Trek bo prihodnje leto praznoval 50 let in v tem času se je nabrablo precej filmov in pet uspešnih serij. 22.6.2016 bo pod distribucijo Paramount Pictures v kino dvorane prišel nov film z naslovom Star Trek Beyond, pol leta kasneje pa pod distribucijo CBS-a še serija.

Kot rečeno bo v ZDA serija gledalcem na voljo na CBS All Access, ki stane 5.99$ mesečno, kjer je med 7.500 epizodami celotna Star Trek TV zbirka. Za distribucijo v druge države bo skrbel CBS Studios International.

star-trek

Nova Star Trek serija bo prinesla nove akterje, ki bodo iskali nov svet in nove civilizacije. Alex Kurtzman in Heather Kadin bosta izvršna direktorja, kaj več podrobnosti pa ni znanih. Prav tako tudi ni znano ali bo CBS epizode objavljal eno na teden ali vse na enkrat.

Vir.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: