Snoopy in Charlie Brown: Film o Arašidkih z Miklavževo predpremiero v nedeljo, 6.12.2015 v Cineplexx Kranj

Snoopy in Charlie Brown: Film o Arašidkih v kinu predpremierno že ta vikend. Osemletnik Charlie Brown , njegov najboljši prijatelj, pes Snoopy, ter preostala vesela druščina Arašidkov, ki jo sestavljajo Charlijeva sestra Sally Brown, Lucy, Linus van Pelt (najbolj poznan po svoji modri dekici), ptič Woodstock (ki najraje spi na Snoopyjevem nosu), Franklin in Peppermint Patty, izhajajo iz priljubljenega stripa avtorja Charlesa M. Schulza, ustvarjen leta 1950.

film-o-arasidkih

Strip je bil do današnjega dne preveden v kar 21 jezikov, njegova priljubljenost pa je dosegla osupljivih 355 milijonov bralcev iz 75 držav po celem svetu.

Film o Arašidkih, ki bo na voljo tudi v 3D tehniki je režiral Steve Martino, producenta pa sta sin in vnuk Charlesa Schulza, Craig in Bryan Schulz. V slovenščino sinhronizirano pustolovščino risanih likov si bomo v slovenskih kinih lahko ogledali od 10.12.2015, predpremierno pa že ta vikend, in sicer v Koloseju Maribor (5. in 6. 12.), kinih Cineplexx (5. in 6.12.) ter Kinu Bežigrad (6.12.).

PEANUTS

V Cineplexxu Kranj pa bo v nedeljo, 6.12.2015 ob 17.00 posebna Miklavževa predpremiera filma, ki bo potekala v sodelovanju z Radiem 1. Za darila bo poskrbel Kraš, pripravili pa bodo Snoopy torto, prisotna pa bo tudi ekipa, ki je film sinhronizirala.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: