Adria OnAir Magazine je prenovljena revija In-flight Magazine Adrie Airways, ki je dostopna na letalu, spletu in v tiskani različici

Adria OnAir Magazine je prenovljena revija In-flight Magazine Adrie Airways, ki sedaj ni na voljo zgolj v tiskani različici ampak tudi na spletni strani adria.si in na letalu kot del Adria OnAir Entertainment sistema.

adria-onair-magazine

Urednica In-flight Magazina in sedaj tudi OnAir Magazina, Barbara Mihevc Bukovec je povedala, da bo prenovljena revija ponujala raznovrstne vsebine in ohranjala kakovost svoje predhodnice. Ker pa je Adria OnAir Magazine sedaj na voljo na treh različnih medijih se bo tudi vsebina nekoliko razlikovala.

adria-onair-magazine-4

Spletna edicija in tista v sklopu Adria OnAir Entertainment si bosta precej podobni. Nabor vsebin bo dejansko enak, le da bo različica, ki bo dostopna na letalu brez dolgih video vsebin. Kot so pojasnili bodo v elektronsko obliki objavili zanimive članke, ki so izšli v preteklih izdajah In-flight Magazina, na voljo pa bodo tudi bolj poglobljeni članki, ki so oz. so bili objavljeni v tiskani izdaji Adria OnAir Magazina. Zgodbe bodo razdeljene po sklopih, tako se bodo informacije in nasveti za potovanje skrivali v rubrikah Ljudje, Kultura in zgodovina, Narava in šport, Doživite Slovenijo in Kulinarika. Tisti s popotniško žilico bodo zagotovo našli kaj zanimivega v rubriki Potovalnimi namigi. Vsem, ki bi radi izvedeli kaj novega o letalstvu pa je prav tako namenjena prav posebna rubrika.

adria-onair-magazine-2

Zemljevid Slovenije bi lahko bil nekoliko večji.

Tiskana izdaja revije Adria OnAir Magazine pa je tista prava naslednica revije In-flight Magazine. Barbara Mihevc Bukovec, urednica revije je pojasnila, da bo Adria OnAir Magazine izhajal 4x letno in ne več 6x letno, kot je to veljalo pri In-flight Magazine. Se bodo pa zato pri spletni izdaji potrudili, da bo vsak teden dodana vsaj ena nova objava. Za novo zasnovo revije, tako tiskane kot spletne je poskrbela družba Inovatif, za oblikovanje pa Futura DDB.

adria-onair-magazine-3

Airbus A319, Bombardier CRJ900, CRJ700ER in CRJ200LR

Revija Adria OnAir Magazine bo sestavljena iz novih člankov in tudi tistih najbolj zanimivih arhivskih. Pri novih bo veljalo pravilo, da ne bodo čisto vsi takoj objavljeni na spletu, kar pravzaprav pomeni, da bo za sveže zgodbe včasih v roke še vedno potrebno vzeti tiskano izdajo. Seveda pa obstaja še ena možnost in sicer, da je v tiskani izdaji objavljen določen članek in v elektronski bo ta nekoliko podrobneje obdelan ali pa mu bo dodana video in/ali avdio vsebina. Takšni primeri so v reviji posebej označeni.adria-onair-magazine-1

Večplatformnost revije je zagotovo dobra stvar, saj ne bodo več omejeni s stranmi v tiskani izdaji, hkrati pa bodo lahko pokrili tudi tista področja, ki jih z revijo niso mogli, saj so nekoliko bolj specifična in zanimiva za manjši krog ljudi. Če je preteklo delo ekipe, ki je skrbela za večkrat nagrajeno revijo In-flight Magazine Adrie Airways pokazatelj prihodnjih številk revije Adria OnAir Magazine, si lahko obetamo še mnogo kvalitetnih člankov.

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] video in avdio vsebin, a naj bi vsaj kratke vsebine bile na voljo. Več o reviji v tem članku (Adria OnAir Magazine je prenovljena revija In-flight Magazine Adrie Airways, ki je dostopna na letal…). *Klepet – gre za storitev, ki omogoča pisni pogovor med potniki na letalu. Uporabnik se […]

Komentiraj

Anti-Spam: