Polnočno premiero filma Vojna zvezd: Sila se prebuja si je v Cineplexxu Kranj ogledalo rekordnih 826 ljudi, rekord vseh lokacij skupaj še vedno drži 50 odtenkov sive | UPORABNA STRAN

Polnočno premiero filma Vojna zvezd: Sila se prebuja si je v Cineplexxu Kranj ogledalo rekordnih 826 ljudi, rekord vseh lokacij skupaj še vedno drži 50 odtenkov sive

Polnočna premiera filma Vojna zvezd: Sila se prebuja (Star Wars: The Force Awakens) je 16.12.2015 ob 23.59 v kino centre Cineplexx po Sloveniji pritegnila 2291 gledalcev in gledalk. Film Vojna zvezd si je bilo mogoče ogledati v šestih Cineplexxih v 16-ih dvoranah v 2D in 3D tehniki. Velika večina pa je svoje karte kupila že v predprodaji.

tormtrooperja v CPXX KR1

Skupna številka gledalcev polnočne premiere sicer ni rekordna, saj rekord še vedno drži film 50 odtenkov sive z 2824 obiskovalci. Je pa bil rekorden obisk Cineplexxa Kranj, kjer si je film Vojna zvezd: Sila se prebuja ogledalo 826 gledalcev. Skupna kapaciteta štirih kino dvoran je bila 1012 vstopnic, kar pomeni, da je bila zasedenost 81.62%.

Stormtrooperja v CPXX KR2

V Kranju sta se predstavila tudi prava slovenska Stormtrooperja. Gre za mlada ustvarjalca pod imenom 45 Props, ki prosti čas posvečata izdelovanju rekvizitov in kostumskih dodatkov s področja filma ter videoiger. S pomočjo 3D tiskalnika sta ustvarila dve maski Stormtrooperja in kostum, s svojim izdelkom pa se želita kvalificirati v 501st Legion.

Stormtrooperja v CPXX KR3

Foto: Mediaspeed

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: