Turkish Airlines z najboljšimi letalskimi obroki na svetu by Skytrax | UPORABNA STRAN

Turkish Airlines z najboljšimi letalskimi obroki na svetu by Skytrax

Turkish Airlines je ena od bolj priljubljenejših letalskih družb vseh, ki uporabljajo letalski promet in eden od razlogov je odlična hrana. Pri Skytraxu, kjer se ukvarjajo z ocenjevanjem letalskih družb so zato letalski družbi Turkish Airlines podelili titulo Best Airline Food.

Turkish Airlines Business Class-2

Turkish Airlines Business Class

Turkish Airlines je leta 2007 začel sodelovanje z DO&CO, avstrijsko družbo specializirano za letalski catering, salone, hotele, ki se je več kot očitno obrestovalo. Letalska družba je letos namreč dobila nagrado tudi za najboljšo hrano za svoj Business Class salon na letališču Istanbul Ataturk.

Turkish Airlines Premium Economy

Turkish Airlines Premium Economy

Za skupno zmago v hrani na letalu pa je Turkish Airlines potreboval dobro uvrstitev v podsekcijah in sicer je v poslovnem razredu zasedel 2. mesto v Premium Economy je 3. in v Economy razredu 2.. Ob podelitvi titule je Edward Plaisted, izvršni direktor Skytraxa povedal: »Turkish Airlines definitely provide something of a WOW factor through their food standards, and with DO&CO they have probably the finest airline catering company in the world to deliver these world-leading airline meals.«

Turkish Airlines Economy Class

Turkish Airlines Economy Class

World’s Best Business Class Airline Meals
1. Austrian Airlines
2. Turkish Airlines
3. Qatar Airways

World’s Best Premium Economy Class Airline Meals
1. Air New Zealand
2. Qantas
3. Turkish Airlines

World’s Best Economy Class Airline Meals
1. Asiana Airlines
2. Turkish Airlines
3. Thai Airways

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: