Netflix na Samsung Smart TV televizijah sedaj tudi v Sloveniji | UPORABNA STRAN

Netflix na Samsung Smart TV televizijah sedaj tudi v Sloveniji

Netflix je v Sloveniji na voljo od včeraj, a na Samsung Smart TV televizijah aplikacija v Sloveniji ob splavitvi še ni bila na voljo, od danes pa je. Poiščete jo lahko v sklopu Samsung Smart Huba med aplikacijami.

netflix-samsung-smart-tv

 

 

Aplikacija Netflix na Samsungovih pametnih televizijah deluje podobno kot na mobilnih napravah, le da je tukaj potrebno uporabljati daljinec. Dostopna je vsa vsebina, ki je dostopna tudi na računalniku ali mobilni napravi. Prav tako je veliko vsebin dostopnih z Dolby Digital Plus 5.1 surround soundom vključno z Netflixovimi originalnimi filmi in serijami. Minimalna hitrost za delovanje je 0.5Mbps, priporočena pa je 3 Mbps za SD in 5 Mbps za HD.

Kaj pa 4K?
Če je televizija 4K in ima uporabnik naročen Premium paket, ki vključuje 4K ločljivost, hkrati pa si je izbral vsebino, ki je na voljo v 4K, mu bo ta v sklopu Netflix aplikacije na Samsung televiziji na voljo, a ne na čisto vseh televizijah. Zato so pri Netflixu glede tega vprašanja pripravili spletno stran, ki pomaga pri ugotavljanju, ali televizija podpira Netflixov 4K video, ali ne. Seveda pa je za delovanje potrebna precej višja hitrost kot pri SD ali HD, Netflix priporoča 25 Mbps internetno povezavo.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: