Premiere na FOX Slovenija v februarju 2016 – nadaljevanje 6. sezone Živi mrtveci, Ameriška grozljivka: Hotel (The American Horror Story: Hotel) | UPORABNA STRAN

Premiere na FOX Slovenija v februarju 2016 – nadaljevanje 6. sezone Živi mrtveci, Ameriška grozljivka: Hotel (The American Horror Story: Hotel)

FOX Slovenija v februarju 2016 pripravlja kar nekaj premier serij. Tako si bomo lahko ogledali 6. sezono Živi mrtveci (The Walking Dead), Ameriška grozljivka: Hotel (The American Horror Story: Hotel), Ljudstvo proti O. J. Simpsonu: Ameriška zločinska zgodba (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson), 2. sezona Ti si moja napaka (You’re The Worst) ter 1. sezona Seks, droge in rokenrol (Sex&Drugs&Rock&Roll).

the-walking-dead-season-6

Nadaljevanje 6. sezone serije Živi mrtveci (The Walking Dead) na FOX Slovenija prihaja 15.2.2016 ob 22.00, ko bo predvajana 9. epizoda. Tako bo nova epizoda serije predvajana 24 ur po predvajanju v ZDA na AMC. 6 sezona bo obsegala 16 epizod, tako da si bo serijo Živi mrtveci na FOX Slovenija možno ogledati šest ponedeljkov zapored.

Na začetku šeste sezone Alexandrio ogrožajo številne nevarnosti. Da bi ljudje preživeli, se bodo morali utrditi kot drugi pred njimi, številni Rickovi ljudje pa bodo morali narediti korak nazaj, kar zadeva nasilje in pragmatizem, ki so ju bili prisiljeni sprejeti. Nič od tega se ne bo zgodilo zlahka ali brez konfliktov.

Toda zdaj se Rickova skupina ne bori več zgolj za preživetje…
Borijo se za svoj dom in branili ga bodo za vsako ceno, ne glede na nevarnost in ne glede na to, če ta nevarnost prihaja iz njihove sredine.

american-horror-story-hotel

Ameriška grozljivka: Hotel (The American Horror Story: Hotel) na FOX Slovenija prihaja 15.2.2016 ob 23.50. Gre za peto sezono serije American Horror Story, ki se je na programu FX v ZDA predvajala od 7.10.2015 do 13.1.2016. Na FOX Slovenija pa bo serija Ameriška grozljivka: Hotel na sporedu od ponedeljka do petka ob 23.50.

V seriji Ameriška grozljivka: Hotel bomo videli zvezdniško zasedbo z Lady Gaga, Kathy Bates, Angelo Bassett, Sarah Paulson, Evanom Petersom, Mattom Bomerjem, Denisom O’Harom, Wesom Bentleyjem, Cheyenne Jackson in Chloë Sevigny.

american-crime-story-the-people-v-oj-simpson

Ljudstvo proti O. J. Simpsonu: Ameriška zločinska zgodba (American Crime Story: The People v. O.J. Simpson) pa je čisto sveža serija, saj bo premiera prvega dela na FX v ZDA danes 2.2.2016, na FOX Slovenija pa si bomo serijo lahko ogledali od 24.2.2016, nato pa bo serija na sporedu ob sredah ob 22.00.

Prvi del nove serije producenta Ryana Murphyja bo premierno na sporedu februarja z zvezdniško zasedbo v vlogah ključnih likov na razvpitem sojenju O. J. Simpsonu, obtoženim za umor. Med drugim bomo v vlogi O. J. Simpsona videli Cubo Goodinga Jr., Johna Travolto v vlogi branilca Roberta Shapira, Davida Schwimmerja v vlogi branilca Roberta Kardashiana, Sarah Paulson v vlogi tožilke Marcie Clark, Courtneyja B. Vancea v vlogi branilca Johnnieja Cochrana in Brucea Greenwooda v vlogi losangeleškega javnega tožilca Gila Garcettija.

Serija temelji na knjigi Jeffreyja Toobina, The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson. Daje nam vpogled v sojenje O. J. Simpsonu s perspektive odvetnikov. Poglobi se v kaotične dogodke v ozadju sojenja in strategije obeh strani na sodišču. Predstavi, kako je splet pretirane samozavesti tožilcev, pretkanosti branilcev in izkušenj policije s skupnostjo temnopoltih prebivalcev dal poroti, kar je potrebovala: utemeljeni sum.

Igrajo: Sterling K. Brown kot Christopher Darden, Kenneth Choi kot sodnik Lance Ito, Cuba Gooding, Jr. kot O. J. Simpson, Sarah Paulson kot Marcia Clark, David Schwimmer kot Robert Kardashian, Courtney B. Vance kot Johnnie Cochran in John Travolta kot Robert Shapiro

2. sezona serije Ti si moja napaka (You’re The Worst) na FOX Slovenija prihaja 18.2.2016 ob 20.00. 2. sezona serije obsega 13 epizod, na programu FX v ZDA pa se je predvajala med 9.9.2015 in 9.12.2015. Na FOX Slovenija pa bo po premieri na sporedu od ponedeljka do petka ob 20.00

Serija Ti si moja napaka obravnava sodoben pogled na ljubezen in srečo skozi oči dveh ljudi, ki jima skupaj ne gre najbolje. To je zgodba o Gretchen in Jimmyju, strahu, srčnih bolečinah, romantiki, seksu, hrani, Los Angelesu, zabavnih nedeljah, prijateljstvu in dejstvu, da so včasih najslabši ljudje najboljši partnerji.

Igrajo: Chris Geere kot Jimmy Shive-Overly, Aya Cash kot Gretchen Cutler, Desmin Borges kot Edgar Quintero in Kether Donohue kot Lindsay Jillian

Seks droge in rokenrol

1. sezona serije Seks, droge in rokenrol (Sex&Drugs&Rock&Roll) na FOX Slovenija prihaja 16.2.2016 ob 13.30, nato pa bo serija na sporedu ob torkih ob 13.30. Komedija o Johnnyju Rocku, rokerju v srednjih letih, ki je hotel postati bogat in slaven, a mu do zdaj ni uspelo nič od tega. Igrajo: Denis Leary kot Johnny Rock, John Corbett kot Flash, Elizabeth Gillies kot Gigi, Elaine Hendrix kot Ava in Robert Kelly kot Bam Bam

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: