MasterCard Priceless Cities tudi za slovenske imetnike MasterCard kartic, žal pa v Sloveniji še ni ponudbe | UPORABNA STRAN

MasterCard Priceless Cities tudi za slovenske imetnike MasterCard kartic, žal pa v Sloveniji še ni ponudbe

MasterCard Priceless Cities je, kot je pojasnila Aleksandra Babić, regionalna direktorica marketinga za Slovenijo, Hrvaško, Madžarsko, Romunijo in Izrael pri MasterCardu, posebna ponudba za imetnike MasterCard kartic, ki omogoča, da raziskujejo mesta na povsem edinstven način.

MasterCard Priceless Cities

 

 

Imetniki kartic MasterCard lahko tako izbirajo med prav posebnimi doživetji, kot so pogled v zakulisje dogajanj, obisk dogodka za katerega je izjemno težko dobiti vstopnice ali pa ogled predstave iz prvih vrst. Ponudba trenutno obsega 1.000 posebnih in ekskluzivnih dogodivščin v 47-ih mestih, med njimi so v Evropi npr. London, Istanbul, Stockholm, Pariz, München, Berlin, žal pa v Slovenije oz. mesta v Sloveniji še ni v ponudbi.

To, da Slovenije ni med ponudbo imetnikov MasterCard kartic ne omejuje, da bi ponudbo koristili. Vse kar je potrebno storiti je, da se registrira na platformi priceless.com, kjer si lahko in tako je tako redno obveščen o posebnih ugodnostih in doživetjih določenega mesta.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: