Video potegavščina, ko sta Eva Lisec in Tina Trebec, članici ženske košarkarske reprezentance ostali brez sobe, je pritegnila precej zanimanja | UPORABNA STRAN

Video potegavščina, ko sta Eva Lisec in Tina Trebec, članici ženske košarkarske reprezentance ostali brez sobe, je pritegnila precej zanimanja

Slovenski košarkarski reprezentantki Eva Lisec in Teja Trebec sta na pripravah ostali brez hotelske sobe. Po tem, ko sta vanjo odložili vse stvari in se odpravili na kosilo, jima je sobo zasedla starejša gospa, brez da bi vedela, da je soba že oddana.

potegavscina-kosarka

Eva in Teja sta se pritožili receptorju (Silvester Javornik iz Radio Center), češ da so izginile vse njune stvari in da je soba zasedena. Receptor ju je »potolažil«, da sta zaradi utrujenosti zamenjali številko sobe in naj se odpravita nazaj v svojo oddano sobo.

Potegavščina je bila promocija za kvalifikacijsko tekmo za ženski EuroBasket 2017
Potegavščino so posneli ta teden na pripravah ženske članske reprezentance v hotelu Thermana Laško. Vse skupaj pa je bilo namenjeno promociji današnjemu začetku kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu leta 2017 (EuroBasket 2017). Današnja tekma proti Latviji bo potekala ob 18.30 v Gimnaziji Celje-Center, vstop bo brezplačen. Tekmo pa bo prenašla tudi TV Slovenija 2.

Video potegavščino v kateri so nastopali Teja Oblak in Sandra Piršič (reprezentantki), Silvester Javornik (napovedovalec Radia Center in zmedeni receptor) in Lučka Blažič (teta na dopustu), pri njenem nastanku pa so pomagali tudi Anže Blažič in Aljaž Močnik (KZS, režija in organizacija), Peter Kastelic in Luka Plečnik (vzivo.si, produkcija), Matej Svoljšak (Digital media, post-produkcija) ter osebje hotela Thermana Laško si je po podatkih Košarkarske zveze Slovenija dosegel več kot 250.000 spletnih uporabnikov, na YouTubu in Facebooku pa si ga je ogledalo več kot 115.000 ljudi.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: