Plačilo z Moneto sedaj tudi na OMV bencinskih servisih po Sloveniji | UPORABNA STRAN

Plačilo z Moneto sedaj tudi na OMV bencinskih servisih po Sloveniji

Na OMV bencinskih servisih po Sloveniji je sedaj možno plačati tudi z Moneto. Potrošniki s telefonom sedaj lahko pri dveh največjih ponudnikih plačamo gorivo in ostale stvari, ki jih prodajajo.

omv

 

 

Moneta je brezgotovinski način plačevanja z mobilnim telefonom, ki je na voljo naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Debitela in Simobila, uporabnikom Mobi ter komitentom Nove KBM in Poštne banke Slovenije. Uporaba ni brezplačna in je odvisna od izbranega paketa. Za večjo varnost pa si uporabnik lahko nastavi varnostno PIN številko. Uporabniki službenih mobitelov lahko za Moneto uporabljajo storitev Ločen račun, prek katerega krijejo stroške zasebne rabe.

Sarita Neumayr, vodja podpore prodaje in ITC – R v OMV Slovenija je povedala: »Z vključitvijo v sistem Moneta smo uporabniško izkušnjo, ki jo gostom nudimo na naših bencinskih servisih, dvignili na še višjo raven. Tako lahko gostje odslej na priročen in varen način plačilo opravijo kar prek mobilnega telefona, kar je še posebej priročno v primerih, ko je bankomat predaleč, ali če se zgodi, da pozabijo denarnico.«

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: