2. sezona Fear the Walking Dead na AMC Slovenija prihaja 11.4.2016 ob 3.00 skupaj s premiero v ZDA in ponovitvijo ob 22.00 | UPORABNA STRAN

2. sezona Fear the Walking Dead na AMC Slovenija prihaja 11.4.2016 ob 3.00 skupaj s premiero v ZDA in ponovitvijo ob 22.00

2. sezona serije Fear the Walking Dead na AMC Slovenija prihaja 11.4.2016 ob 3.00, kar pomeni, da bo premiera v Sloveniji hkrati s premiero v ZDA na AMC.

Fear the Walking Dead_S2_Boat

Ker pa jutranji termin ni ravno primeren bo še isti dan ob 22.00 ponovitev iste epizode. Tako bo z vsako prihodnjo epizodo 2. sezone Fear the Walking Dead. Sezona bo obsegala 15 epizod in bo predvajana v dveh delih.

V prvi sezoni serije Fear the Walking Dead so se producenti ukvarjali s predstavitvijo mešane družine, ki se je soočila z uničenjem mesta Los Angeles, ki je bilo njihov dom. V drugi sezoni se bo skupina, ki se še vedno ne zaveda razsežnosti apokalipse, vkrcala na jahto Abigail, saj upajo, da obstaja kakšno mesto, država ali narod, ki še ni okužen. Vojska pa medtem dobi zeleno luč za operacijo Cobalt, kar pomeni, da z bombami čistijo okužene, kar pa okužene požene v beg proti morju. Madison, Travis, Daniel in njihove žalujoče družine se podajo na pot proti neznanim pristaniščem, ne zavedajo pa se, da nikjer ne piše, da je morje bolj varno kot kopno.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: