Premiera 3. sezone serije Silicijeva dolina (Silicon Valley) na HBO Slovenija bo 25.4.2016 ob 21.00, en dan po premieri v ZDA | UPORABNA STRAN

Premiera 3. sezone serije Silicijeva dolina (Silicon Valley) na HBO Slovenija bo 25.4.2016 ob 21.00, en dan po premieri v ZDA

3. sezona serije Silicijeva dolina (Silicon Valley) se začne danes, 25.4.2016 ob 21.00, kar je manj kot en dan po premieri v ZDA. Mike Judge je ustvaril novo sezono za Zlati globus in Emmy nominirane komedije, ki gledalce odpelje v high-tech zlato mrzlico Silicijeve doline: dežele velikih idej in še večjih egov.

silicijeva-dolina-3-hbo-slovenija

Po pretresljivem zaključku pretekle sezone, v katerem Pied Piper slavi pravno zmago, medtem ko Richard (Thomas Middleditch) nepričakovano izgubi položaj izvršnega direktorja, se v tretji sezoni dogajanje nadaljuje točno tam, kjer se je končalo – potem ko so Richarda brez ceremonij odpustili, se jezen sooči s težko odločitvijo, ali naj sprejme zmanjšano vlogo tehnološkega vodje, ali za vselej zapusti Pied Piper, njegova ekipa Erlich (T. J. Miller), Jared (Zach Woods), Dinesh (Kumail Nanjiani) in Gilfoyle (Martin Starr), pa se medtem sooča z vprašanjem predanosti. Podjetje dobi v roke novi izvršni direktor, ki namerava poslovne prostore podjetja prilagoditi svojim poslovnim interesom, fantje pa iščejo način kako zmagati v vojni med umetnostjo in trgovino, hkrati pa manevrirati med mnogimi nasprotujočimi si interesi.

Silicon-Valley-01

Medtem Gavin Belson (Matt Ross) pomaga Hooliju, ki je naredil veliko napak, pridobiti nazaj verodostojnost, Big Head (Josh Brener) se dobro počuti v novem zavezništvu, Ravigi Laurie (Suzanne Cryer) skriva svoje karte, Monica (Amanda Crew) pa si na vsak način prizadeva ravnati tako, da bo najboljše za Pied Piper. S še pogostejšim pojavljanjem likov iz resnične industrije Silicijeva dolina tudi v tretji sezoni razkriva tehnološki svet še bolj verodostojno in duhovito, medtem ko so njeni junaki nerodno opotekajo proti nepredstavljivemu uspehu.

Silicon-Valley-03

Prvi del 3. sezone serije Silicijeva dolina (Silicon Valley) bo od 25. aprila do 24. maja brezplačno dostopen vsem gledalcem v Sloveniji na HBO GO.

1. del (25.4.2016)
Potem ko so ga brez ceremonij odpustili, se jezni Richard sooči s težko odločitvijo: ali naj sprejme zmanjšano vlogo tehnološkega vodje ali za vselej zapusti Pied Piper. Erlich takoj vzljubi novo izbiro Laurie za izvršnega direktorja, Jacka Barkerja, medtem ko Dinesh in GIlfoyle med Richardovo odsotnostjo tehtata svoji stališči. Gavin skuša izboljšati svoj sloves tako, da prizna napako, Big Head pa sliši novice o velikih spremembah.

2. del (2.5.2016)
Medtem ko nove pisarne in oprema Pied Piper navdušijo Dinesha in Gifloyla, Richarda skrbi, da je pri njegovem delu nekaj narobe; posebej ko sliši govorice z Jackovega novo najetega prodajnega oddelka. Jaredu grozi izselitev iz stanovanja, medtem ko si živčni Erlich prizadeva, da bi se znebil Jian-Yanga. Gavin predlaga kontroverzno potezo v Hooliju.

Silicon-Valley-04

3. del (9.5.2016)
Richard vidi temačno prihodnost v novem poslovnem načrtu Pied Piper in Laurie skuša prositi za pomoč. Gilfoyle je naklonjen prizadevanjem novincev. Dineshov zadnji bleščeči nakup mu prinese tudi neželeno pozornost. Potem ko naletijo na informacije o svojih tekmecih, sklenejo fantje skovati peklenski načrt, da bi neopazno vplivali na Jackovo odločitev.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: