Dan neodvisnosti: Nova grožnja (Independence Day: Resurgence) od 23.6.2016 v slovenskih kinematografih tudi v 3D tehniki

Dan neodvisnosti: Nova grožnja (Independence Day: Resurgence) je znanstvenofantastični film o katastrofi na Zemlji. Film s proračunom 200 mio $ je režiral Roland Emmerich v njem pa igrajo Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe in Sela Ward.

Independence Day-poster

Film si bomo v Sloveniji lahko ogledali od 23.6.2016, kar je dan pred premiero v ZDA. Bo pa tudi eden redkih filmov v letošnjem letu, ki si jih bomo v Sloveniji lahko ogledali v 3D tehniki.

Independence Day-2

Potem ko je Dan neodvisnosti na novo postavil temelje žanra filmov o katastrofalnih dogodkih, bo novo poglavje poskrbelo za globalno katastrofo na neprimerljivi ravni. S pomočjo tehnologije, do katere so se Zemljani dokopali na podlagi sestreljenih zunajzemeljskih plovil, so narodi vsega planeta družno ustvarili obsežen obrambni program, da zaščitijo Zemljo. A prav nič nas ne more pripraviti na še bolj razvito in nesluteno silo Nezemljanov. Zgolj iznajdljivost nekaj pogumnih mož in žena lahko naš svet obvaruje pred izumrtjem.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: