Barrettov vodnik skozi življenje (Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life) od 8.6.2016 ob 22.00 na FOX TV Slovenija | UPORABNA STRAN

Barrettov vodnik skozi življenje (Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life) od 8.6.2016 ob 22.00 na FOX TV Slovenija

Barrettov vodnik skozi življenje (Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life) je nova serija, ki na FOX TV Slovenija prihaja 8.6.2016 ob 22.00. Serija je bila v ZDA na FOX predvajana v sklopu sezonskega leta 2015/16, a je bila zaradi prenizke gledanosti že med sezono ukinjena.

Cooper Barrett logo

1. sezona serije Barrettov vodnik skozi življenje (Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life) bo na sporedu ob sredah ob 22.00, ko bosta predvajani dve epizodi hkrati.

Ne bi bilo krasno, če bi imeli prijatelja, ki je v življenju naredil vse mogoče napake in bi vam povedal, kje natančno ga je polomil, da bi se vi temu lahko izognili? Barrettov vodnik skozi življenje je nova komedija, ki proučuje, kaj vse prestanemo pri ugotavljanju, za kaj pravzaprav gre v življenju.

Cooper Barrett (Jack Cutmore-Scott, Kingsman: Tajna služba) še vedno nima službe, ki si jo želi. Po naključju se zaljubi v sosedo, ki živi na drugi strani hodnika, Kelly Bishop (Meaghan Rath, Biti človek). Eden njegovih sostanovalcev Neal (Charlie Saxton, Hung) nikakor ne more pustiti svojega dekleta, bodibilderke. Drugi sostanovalec Barry (James Earl, Glee) je prikupen cepec, ki kar naprej rine v težave. In Cooperjev 40-letni brat Josh (Justin Bartha, The Hangover franchise) kar naprej prihaja na obisk, da bi se družil s fanti ter imel nekaj miru pred svojo ženo Leslie (Liza Lapira) in njunima otrokoma. Res pa je, da sta drug drugemu v oporo.

Cooper se trudi prebiti skozi številne življenjske preizkušnje: noč v ječi, neprimerno besedilo, ki ga nikoli ne bi smel poslati; slab vzgojen ljubljenček – popeljal nas bo skozi umazano in pogosto smešno izkušnjo, zato da naše življenje ne bo niti blizu zabavni katastrofi, kakršno doživlja Cooper.

Igrajo:
Jack Cutmore-Scott kot Cooper Barrett
Meaghan Rath kot Kelly
James Earl kot Barry
Charlie Saxton kot Neal
Justin Bartha kot Josh Barrett
Liza Lapira kot Leslie Barrett

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: