Prebrisane služabnice (Devious Maids), 4. sezona – premiera na FOX Life bo 20.6.2016 ob 22.00 | UPORABNA STRAN

Prebrisane služabnice (Devious Maids), 4. sezona – premiera na FOX Life bo 20.6.2016 ob 22.00

4. sezona serije Prebrisane služabnice (Devious Maids) se bo na FOX Life Slovenija začela 20.6.2016. V Ameriki se bo 4. sezona serije, ki bo obsegala 10 epizod, na programu Lifetime začela 6.6.2016. Serijo bi bomo v Sloveniji lahko ogledali vsak ponedeljek ob 22.00 na FOX Life.

devious-maids

V svetu, kjer trčita umor in zmešnjava, so vile najbogatejših in najvplivnejših družin na Beverly Hillsu. Vojna med družbenimi razredi ni še nikoli bila tako zabavna in umazana, kot je v majceni enklavi, kjer je delovna sila prav tako pametna, duhovita in peklenska kot njeni delodajalci. Serija se vrti okrog tesno povezane skupine služabnic, ki so se zbližale zaradi službe, življenjskih tegob in melodramatičnega okolja svojih delodajalcev. V premierni epizodi četrte sezone Prebrisanih služabnic bo kot gostujoča igralka nastopila Eva Longoria. Izvršna producenta Prebrisanih služabnic sta Marc Cherry in Eva Longoria. V vlogi služabnic in prijateljic pa so Marisol (Ana Ortiz), Rosie (Dania Ramírez), Carmen (Roselyn Sánchez) in Zoilo (Judy Reyes).

To sezono je Marisol v veliko podporo Evelyn (Rebecca Wisocky), ki je pred veliko življenjsko spremembo. Rosie je zaradi pozitivnega in radoživega značaja zelo priljubljena pri svoji novi šefinji Genevieve (Susan Lucci), ki se še navaja na gospodinjstvo brez Zoilinega odkritega in zajedljivega humorja. Carmen se trudi ustvariti kariero kot pevka, dokler njena sestrična Daniela (Sol Rodriguez) ne pride v mesto in dodobra premeša štrene. Marisol je tudi v novem razmerju, ki sčasoma postane zapleten trikotnik, ko se vrne njena stara ljubezen Jesse.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: