Tušev Tek barv 2016 bo 24.6.2016 v večernih urah postregel z elektronsko glasbo (Fedde le Grand, Sick Individuals, duo Vanillaz, Juicy M in Alex Adair) | UPORABNA STRAN

Tušev Tek barv 2016 bo 24.6.2016 v večernih urah postregel z elektronsko glasbo (Fedde le Grand, Sick Individuals, duo Vanillaz, Juicy M in Alex Adair)

Tušev Tek barv 2016 se bo letos v Ljubljani odvil drugič. Tokrat bo potekal 24.6.2016 na drugi lokaciji in sicer na Kardeljevi ploščadi. Tek barv je namenjen tako profesionalnim kot rekreativnim tekačem, predvsem pa tistim, ki želijo zabavo, druženje, rekreacijo in dobrodelnost.

tusev-tek-barv-2016

 

 

Poleg samega teka bo v večernih urah potekal koncert elektronske glasbe. Zvezda večera bo nedvomno Fedde le Grand, nizozemski velikan elektronske glasbe, ki zaseda vrhove lestvice 100 najboljših DJ-ev že od leta 2007 in je reden gost na največjih odrih po svetu, kot sta festivala Ultra Music Festival in Tomorrowland. Na odru pa se mu bodo pridružili nizozemski dvojec Sick Individuals, ukrajinska electro hause DJ-ka Juicy M, Alex Adair, britanski mojster tropical hause glasbe in najbolj vroča DJ-a v Sloveniji, duo Vanillaz.

Še nekaj o teku
Tek barv bo letos potekal s sloganom »Živi zdravo skozi zabavo« in bo ponudil 5 razlogov za udeležbo:
*barviti tek: med 5 km dolgo traso bodo udeležence pričakale 4 barvne postaje z neškodljivimi organskimi barvami HOLI, ki jih v Indiji uporabljajo za različna praznovanja;
*zabavo: na dogodku bo na prvem mestu prav zabava, saj bo tek potekal brez merjenja časa;
*druženje: zmagovalci bodo vsi udeleženci, saj bodo nagrajeni z vrhunskim DJ spektaklom, ki bo odmeval dolgo v noč;
*rekreacijo: za celotno družino in vse generacije;
*dobrodelnost: tudi letos bodo udeleženci preko nakupa kart namenili del sredstev za dobrodelne namene in tako poudarili gibanje za zdravje.

Vstopnice
Vstopnice za Tušev tek barv 2016 so že v prodaji v Disco planetih Koper, Celje, Kranj in Maribor ter na prodajnih mestih Eventim. Redna cena je 22€, cena na dan dogodka bo 26€. Redna cena zgolj za nočni program je 13€, na dan dogodka pa bo 15€. Otroci do 7 leta starosti imajo prost vstop, a ne prejmejo paketa.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: