Project Cookbook je še en slovenski Kickstarter projekt, ki je dosegel zastavljen cilj in to precej pred koncem | UPORABNA STRAN

Project Cookbook je še en slovenski Kickstarter projekt, ki je dosegel zastavljen cilj in to precej pred koncem

Project Cookbook je slovenski Kickstarter projekt, ki je svoje popotovanje začel 30.6.2016 s ciljem zbrati 3.500 $ za inovativno kuharsko knjigo, ki jo uporabnik piše sam. Zastavljen cilj so dosegli dva tedna pred koncem zbiranja sredstev.

Cookbook-2

Project Cookbook, ki ga je Janez Bratovž iz restavracije JB opisal takole: »’Cookbook je odličen kuharski pripomoček, saj je izredno funkcionalen in priročen. Menim, da je bistvena kvaliteta prav njegovo sporočilo in hkrati osnovna ideja o ustvarjanju lastnih receptov in kulinarične dediščine, saj zajame esenco kuharskega procesa. Danes namreč prepogosto pozabljamo, da kuhanje ni sledenje tujim receptom, temveč osebna izkušnja, ki jo vodita navdih in kreativnost.« lahko podprete do 25.7.2016.

Super Early Bird in Early Bird podporni paketi so že pošli, vsi ostali pa so še na voljo. Svojo kuharsko knjigo Cookbook lahko tako dobite za 25$. Če pa bi želeli eno obdržati zase, eno pa podariti lahko izberete paket dveh, ki stane 45$.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: