Poredne mame (Bad Moms) – napovednik filma, ki v slovenske kinematografe prihaja 25.8.2016

Poredne mame (Bad Moms) je komedija režiserjev Johna Lucasa in Scotta Moora. 100 minut dolg film s proračunom 20 mio $ je premiero v ZDA doživel 29.7.2016 v Sloveniji pa si ga bomo lahko ogledali od 25.8.2016.

poredne-mame-poster

V filmu igrajo Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Annie Mumolo, Jay Hernandez, Jada Pinkett Smith, in Christina Applegate.

Zgodba
Amy Mitchell postavlja svojo družino na prvi, drugo in tretje mesto. Na videz živi popolno življenje – ima lep zakon, nadpovprečne otroke, čudovito hišo, izjemno lepoto in zavidljivo kariero. Toda njen otročji soprog, otroci in njen kretenski šef jo imajo za samoumevno. Kar naprej se trudi, da jim ugodi, in še malo, toda nikoli ni dovolj. Ko ji rivalske mame v šoli njenih otrok stopijo na žulj, Amy poči film. Dobra Amy hitro postane poredna Amy. Odloči se združiti moči še z dvema preobremenjenima materama, da bi se znebile odgovornosti, ki so jim jih vsilili, in se spustile v divjo, svobodno pustolovščino, povsem skregano s pojmom mater, ter se na tak način zoperstavijo predanim, popolnim materam.

Napovednik filma Poredne mame (Bad Moms)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: