Si upaš? (Nerve) – adrenalinski cyber triler v slovenske kinematografe prihaja 18.8.2016

Si upaš? (Nerve) je adrenalinski cyber triler, ki v slovenske kinematografe prihaja 18.8.2016, predpremierno že 17.8. Režiserja filma sta Henry Joost in Ariel Schulman, zgodba pa sloni na istoimenski noveli iz leta 2012.

si-upas-poster

V filmu s proračunom 20 mio $ med drugim igrajo Emily Meade, Miles Heizer, Colson Baker in Juliette Lewis.

Zgodba
Večje je tveganje, večje je zadoščenje v adrenalina polnem cyber trilerju Si upaš?, ki se odvija na ulicah New Yorka, po katerih amaterski drzneži tekmujejo v igri za vse ali nič. Igra se s pomočjo njihovih spletnih objav napaja iz njihovih najbolj norih sanj in najglobljih strahov.

Plaha in poštena dijakinja zadnjega letnika srednje šole Vee Delmonico (Emma Roberts) preseže lastne okvire sprejemljivega, ko začne spontano igrati spletno igro Si upaš?. Mladi igralci v lovu za razburljivimi dogodivščinami izzivajo eden drugega v seriji podvigov. Tiste, ki jim podvigi ne uspejo sprva spravljajo v blago zadrego, potem pa počasi začno postajati smrtonosni, medtem ko anonimna skupnost tako imenovanih »opazovalcev« spodbuja in usmerja akcijo.

Ko Vee dobi partnerja, skrivnostnega neznanca Iana (Dave Franco), kemija, ki se razvije med njima, poskrbi, da postaneta spletna zvezdnika in ljubljenčka oboževalcev. A bolj ko se noč umika jutru, bolj se Vee odtujuje od dolgoletnih prijateljev in v pehanju za denarjem in slavo na kocko postavi celo lastno življenje. Odkrije skrivnost iz Ianove preteklosti in s tem ogrozi prihodnost lastne družine.

Napovednik filma Si upaš? (Nerve)

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Igra se s pomočjo njihovih spletnih objav napaja iz njihovih najbolj norih sanj in najglobljih strahov. Več o filmu pa tukaj. […]

Komentiraj

Anti-Spam: