Perpetuum Jazzile s svojim prvim 360° videospotom – priredba skladbe All I Ask by Adele | UPORABNA STRAN

Perpetuum Jazzile s svojim prvim 360° videospotom – priredba skladbe All I Ask by Adele

Perpetuum Jazzile je na svojem YouTube portalu objavil svoj prvi 360° videospot, gre za videoospot vokalne priredbe skladbe “All I Ask”, ki jo v originalu izvaja Adele. Z videospotom napovedujejo oktobrsko izdajo novega albuma z naslovom Both Sides.

perpetuum-jazzile-all-i-ask-snemanje

Album Both Sides je Perpetuum Jazzile snemal več mesecev in kot so sami povedali gre za izdelek, ki se bo lahko ob bok postavil največjim imenom vokalne glasbe v svetu. Javnosti ga bodo v živo predstavili na koncertnem spektaklu Vokal Xtravaganzza od 5. do 7. novembra v ljubljanskem Cankarjevem domu.

Zakaj so ravno Adele izbrali za 360° videospot?
YouTube je 360° posnetke omogočil tako rekoč pred kratkim in bili so dobro sprejeti. Zato so se pri Perpetuum Jazzile odločili, da svojim oboževalcem omogočijo nekoliko drugačen vpogled v nastajanje skladbe. Tomaž Cör, pevec skupine Perpetuum Jazzile je povedal »Pevko Adele obožujemo, ker imajo vse njene skladbe globok pomen in ker jo dojemamo kot iskreno in pristno ustvarjalko. Ko je izdala svoj najnovejši album, smo pevci za pesem, ki jo želimo prirediti, izglasovali All I Ask.«

Foto: Deki-Foto

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: