Samsung Gear S3 – nova Samsungova pametna ura, ki izgleda kot klasična ura, a je mnogo več | UPORABNA STRAN

Samsung Gear S3 – nova Samsungova pametna ura, ki izgleda kot klasična ura, a je mnogo več

Samsung Gear S3 je nova pametna ura, ki jo je Samsung predstavil na sejmu IFA 2016. Samsung Gear S3 pravzaprav sestavljata dva različna modela Classic in Frontier. Classic je bolj klasičnega videza, Frontier pa bolj športnega in je posledično tudi nekoliko bolj trpežen.

samsung-gear-s3-classic

Obe različici merita 46 x 49 x 12.9 mm, Frontier je nekoliko težja (62 g), Classic pa je težka 57 g. Druga razlika med njima pa je to, da ima S3 Frontier LTE podporo. Samsung je v Gear S3 vgradil 1.3 inčni always-on Super AMOLED zaslon z ločljivostjo 360 x 360 in Corning Gorilla Glass SR+ zaščito. Operacijski sistem Tizen poganja dvojedrni 1.0 GHz procesor s 768 MB RAM-, 4GB spomina. Baterija je 380 mAh in naj bi zagotavljala 3 do 4 dni avtonomije, na voljo pa sta tudi GPS in barometer.

samsung-gear-s3-frontier

Samsung Gear S3 Frontier ima vgrajeno tudi SOS način, ki uporabniku omogoča, da aktivira sledenje in opozori družino, prijatelje ali pa reševalno službo. IP68 zaščita pred vodo in prahom pomeni, da Gear S3 uri zdržita meter pod vodo več kot 30 minut.

samsung-gear-s3-classic_lifestyle

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: