Zucchero danes, 8.10.2016 ob 20.00 v Dvorani Stožice, Ljubljana predstavlja svoj najnovejši album Black Cat | UPORABNA STRAN

Zucchero danes, 8.10.2016 ob 20.00 v Dvorani Stožice, Ljubljana predstavlja svoj najnovejši album Black Cat

Zucchero, katerega pravo ime je Adelmo Fornaciari, bo danes, 8.10.2016 ob 20.00 nastopil v Dvorani Stožice v Ljubljani. Koncert, ki bo obsegal 32 skladb in bo dolg 150 minut bo posvečen njegovemu najnovejšemu albumu Black Cat.

zucchero-black-cat

Občinstvo bo tako prvič v živo slišalo najnovejše uspešnice iz Zuccherovega aktualnega albuma, med drugim Partigiano reggiano, 13 buone ragioni, Ten more days, Hey Lord, La tortura della luna in Voci. Seveda pa ne bo šlo brez njegovih brezčasnih hitov, kot so Baila morena, Chocabeck, Il Volo, Diamante in mnogi drugi.
Zucchero je tokratno svetovno turnejo začel v Veroni, kjer je razprodal enajst zaporednih koncertov. Organizatorji ljubljanskega koncerta so pripravili nekaj navodil za vse, ki se bodo koncerta udeležili.

Vrata Dvorane Stožice se odprejo ob 19.00, ker predskupine ne bo, se bo koncert začel točno ob 20.00. stopnica za koncert Zucchero omogoča brezplačen prevoz z javnim potniškim prometom LPP 3 ure pred in 3 ure po zaključku prireditve. Zato je smiselno izkoristiti javni potniški prevoz.

Če res ne gre brez avtomobila
Okoli Stožic danes velja poseben prometni režim. Na delu Vojkove ceste od križišča z Baragovo ulico do južne servisne ceste (ob Severni obvoznici) je urejen enosmerni prometni režim v smeri Severne obvoznice. Takšna prometna ureditev bo veljala predvidoma do 1.00 (9.10.2016). Parkiranje v parkirni hiši Športnega parka Stožice bo dovoljeno le za vozila z dovolilnicami, do zapolnitve prostih parkirnih mest, zato je potrebno na dogodek priti vsaj uro in pol pred začetkom.

zucchero-zemljevid-parkirnih-mest

Alternativna parkirišča pa so: Kranjčeva, Pop TV, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat. Parkiranje na parkiriščih v lasti MOL bo 2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: