Nike bo novembra dal v prodajo superge, ki se same zavežejo – Nike HyperAdapt 1.0 | UPORABNA STRAN

Nike bo novembra dal v prodajo superge, ki se same zavežejo – Nike HyperAdapt 1.0

Superge, ki se same zavežejo, so nekaj kar marsikdo sanja od prvega predvajanja filma Nazaj v prihodnost 2 (Back to the Future 2). Nike je v počastitev Back to the Future dneva (21.10.2015) začel z razvojem Nike HyperAdapt 1.0 superge.

nike-hyperadapt-1-0

Prve obrise HyperAdapt 1.0 superge je Nike predstavil marca letos in naznanil, da bo produkt še letos na voljo v Ameriki. S septembrom pa je prišla novica, da bo Nike HyperAdapt 1.0 superge možno kupiti od 28.11.2016 naprej. Cena zelo omejenega števila superg bo precej visoka.

Samozavezovanje je Nike poimenoval Adaptive fit. Vsak čevelj je opremljen z vrvmi za ribiške mreže in senzorji za pritisk. Ko v čevelj vstaviš nogo, se vrvi na podlagi algoritma pritiska začnejo zategovati. Zategnjenost pa je možno nadzorovati s pomočjo gumbov.

Da vse skupaj deluje, čevelj potrebuje baterije in te se polnijo tri ure, čas uporabe po enem polnjenju pa je okoli dva tedna. Čevlji se polnijo s pomočjo magnetne priponke. S pomočjo LED lučk pa je uporabnik opozorjen, da se čevelj zateguje in da je baterija pri koncu z močjo.

Vir.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: