Lucifer bo dobil polno 2. sezono, saj je FOX naročil dodatnih devet delov – skupaj jih bo 22 | UPORABNA STRAN

Lucifer bo dobil polno 2. sezono, saj je FOX naročil dodatnih devet delov – skupaj jih bo 22

Lucifer, FOX-ova serija, ki jo inspirira lik iz DC Comics bo dobil polno 2. sezono, so sporočili iz FOX-a. 2. sezona serije, ki se je v Ameriki začela 19.9.2016 je imela ob začetku potrjenih 13 epizod, sedaj pa je FOX naročil še dodatnih 9.

lucifer-season-2

2. sezona serije Lucifer bo tako obsegala 22 epizod. Lucifer je 1. sezono začel s 13-imi epizodami, zato je tudi imel na začetku 2. sezone potrjenih le 13 epizod. Temu, da se je FOX odločil potrditi polno sezono so botrovali dobri rezultati gledanosti.

David Madden iz FOX Entertainmenta je povedal: »Lucifer’ continues to deliver, with great blasts of dark humor and ambitious storytelling. The show has turned out to be a true wicked pleasure, the perfect companion to ‘Gotham,; and we couldn’t be more pleased to order these nine additional episodes.«

Če besede Maddena pretvorimo v številke, pa to izgleda nekako takole. Prvih pet epizod druge sezone je v povprečju doseglo 1.1 rating in 3.78 mio gledalcev v skupini 18-49 let. Gotham pa je bil majčkeno boljši z ratingom 1.2 in 3.47 mio gledalcev. Luciferjeve številke se z upoštevanim ogleda za nazaj in on-demand ogleda dvignejo na 2.0 in 6.59 mio gledalcev, če pa dodamo vse platforme je številka na koncu okoli 8 milijonov gledalcev.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: