Njam zgodbe 2016 – konferenca, ki na enem mestu zbere slovenske kulinarične blogerje, tokrat v družbi Tomaža Kavčiča in Tomaža Vozlja | UPORABNA STRAN

Njam zgodbe 2016 – konferenca, ki na enem mestu zbere slovenske kulinarične blogerje, tokrat v družbi Tomaža Kavčiča in Tomaža Vozlja

Njam zgodbe 2016 je tretja konferenca kulnaričnih blogerjev, ki jo od leta 2014 pripravljata Iva Gruden (Ljubljananjam) in Mateja Delakorda (Zgodbe na krožniku). Tokratna konferenca se bo odvila v soboto, 26.11.2016 v Centru kulinarike in turizma KULT 316 v Ljubljani, kulinaričnim navdušencem pa bosta družbo delala chefa Tomaž Kavčič in Tomaž Vozelj.

njam-zgodbe

 

 

Konferenca bo postregla z dvema delavnicama, eno bo vodil chef dvorca Zemono Tomaž Kavčič, drugo pa podpredsednikom kuharske reprezentance Slovenije Tomaž Vozelj. Prav tako bosta dve nekoliko bolj strokovni predavanji. Prvo bo s strani gostujoče blogerke Karlijn’s Kitchen, drugo z naslovom ABC Instagrama pa bo vodila Sanja Leban Trojar (Instagram račun @igslovenia). Dobre konference ni brez okrogle mize. Naslov okrogle mize na Njam zgodbe 2016 bo primeri dobrih praks sodelovanja kulinaričnih blogerjev s podjetji, na njej pa bodo sodelovali blogerji Jernej Kitchen, Custom grills, Bormašina za punce, 220 stopinj poševno in Kitchy World. Celoten program dogodka najdete TUKAJ, na konferenco Njam zgodbe 2016 pa se lahko prijavite TUKAJ.

Natečaj za Najbolj njam blog 2016
Tudi letos Njam zgodbe pripravljajo natečaj in sicer v treh kategorijah: najbolj njam zgodba leta, najbolj njam nova zgodba in najbolj njam specializirana zgodba. Glavna nagrada je, tako kot lani, kuhanje s Tomažem Kavčičem na Dvorcu Zemono. Precej pa je tudi drugih nagrad, ki jih prispevajo sponzorji. Prijavo na natečaj lahko TUKAJ oddate le še danes, 22.11.2016.

Sorodni članki

1 komentar

Komentiraj

Anti-Spam: