Nike superge, ki se same zavežejo sedaj v redni prodaji, a je njihova cena zajetnih 720$ / Nike HyperAdapt 1.0 | UPORABNA STRAN

Nike superge, ki se same zavežejo sedaj v redni prodaji, a je njihova cena zajetnih 720$ / Nike HyperAdapt 1.0

Nike superge, ki se same zavežejo (Nike HyperAdapt 1.0) so od decembra 2016 v redni prodaji, a zgolj v dveh Nike trgovinah v New Yorku, ZDA. Tekom meseca pa bodo superge na voljo tudi drugod in prek Nike+ aplikacije. Cena? Zgolj 720$. 🙂

nike-hyperadapt_white

Samozavezljive Nike HyperAdapt 1.0 superge so trenutno na voljo v black/white-blue lagoon barvni shemi, kasneje pa bodo na voljo tudi v metallic silver/black-white izvedbi.

Nazaj v prihodnost (Back to the Future)
Da je Nike izdelal HyperAdapt 1.0 je kriv film Nazaj v prihodnost (Back to the Future) kjer je Marty McFly nosil samozavezljive superge. Nike je v počastitev filma izdelal repliko Nike Mag superg v omejeni izdaji, 89 parov, ki pa so bili drugačni kot so Nike HyperAdapt 1.0 superge.

nike-hyperadapt_silver

Prve superge, ki se zavežejo same in so izdelane v masovni proizvodnji imajo vgrajeno tehnologijo, ki z uporabo senzorjev samodejno zategne »vezalke«. Ob strani pa sta tudi dva gumba, ki sta namenjena sproščanju in zategovanju. LED lučke označujejo polnost baterije, ki naj bi zdržala okoli dva tedna. Potem pa jo je potrebno napolniti s pomočjo priloženih brezžičnih polnilcev.

Vir slik: nike.com

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: