Assassin’s Creed (Asasinov nazor) je že v slovenskih kinematografih, tudi v 3D tehniki | UPORABNA STRAN

Assassin’s Creed (Asasinov nazor) je že v slovenskih kinematografih, tudi v 3D tehniki

Assassin’s Creed (Asasinov nazor) je akcijsko pustolovski film, ki sloni na istoimenski računalniški igri izdani leta 2007. Režiser filma s proračunom 125 mio $ je Justin Kurtzel, v njem pa med drugim igrajo Michael Fassbender, Marion Cotillard in Jeremy Irons.

assasinscreed_slo_final

Film Assassin’s Creed so začeli snemati 31.8.2015, snemanje pa je potekalo na Malti, v Londonu in Španiji ter v 007 Stage pri Pinewood Studios. Premiera filma je bila 13.12.2016 v New York Cityju. Za distribucijo filma, ki je na voljo tudi v 3D tehniki v Sloveniji skrbi Blitz Film.

assasinscreed-4

Cala Lyncha (Michael Fassbender) že v mladih letih zaznamuje tragedija. Obsojen na smrtno kazen dobi nepričakovano novo priložnost za življenje, ki mu jo ponudi skrivnostno podjetje Abstergo Industries. Zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji, ki odklene genetske spomine v njegovi DNK, Cal potuje v Španijo petnajstega stoletja, kjer doživi izkušnje svojega daljnega prednika Aguilarja de Nerhe, člana skrivne združbe, znane kot Asasini; ti se borijo, da zaščitijo svobodno voljo pred vitezi templjarji, ki jih žene sla po moči in oblasti. Preteklost Cala spremeni in ga oboroži z znanjem in fizičnimi spretnostmi, potrebnimi, da onemogoči zatiralsko templjarsko organizacijo tudi v sodobnem času.

Napovednik filma Assassin’s Creed (Asasinov nazor) si lahko ogledate spodaj.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: