2. sezona serije Rosewood – premiera na FOX Crime Slovenija bo 12.1.2017 ob 22.00 / nato ob četrtkih ob 22.00 | UPORABNA STRAN

2. sezona serije Rosewood – premiera na FOX Crime Slovenija bo 12.1.2017 ob 22.00 / nato ob četrtkih ob 22.00

Serija Rosewood bo danes, 12.1.2017 ob 22.00 v Sloveniji na FOX Crime doživela premiero svoje 2. sezone, ki je še povsem sveža, saj jo je FOX v ZDA začel predvajati septembra 2016. 2. Sezona serije Rosewood bo nato na sporedu ob četrtkih ob 22.00 na FOX Crime Slovenija.

rosewood

V seriji lahko spremljamo dr. Beaumonta Rosewooda, Jr. (Morris Chestnut), najboljšega miamijskega zasebnega patologa,ki sodeluje sodeluje z detektivko Annalise Villa (Jaina Lee Ortiz), da bi našel sledi, ki jih ne vidi nihče drug, in pomagal miamijski policiji rešiti najtežje primere. Rosewoodu sta se v laboratoriju pridružili njegova sestra in “kraljica toksikologije” Pippy (Gabrielle Dennis) ter strokovnjakinja za DNK Tara Milly Izikoff, znana tudi kot TMI (Anna Konkle), ki je Pippyjina nekdanja zaročenka. Rosewoodova mama Donna (Lorraine Toussaint) je upokojena šolska ravnateljica in ločenka.

Zgodba
Na koncu prve sezone je vse kazalo na to, da si bosta Rosie in Villa končno izkazala čustva. Rosie je naletel na nekaj informacij, zaradi katerih je moral začeti preiskavo brez Ville. Kar je odkril, bi lahko za vedno spremenilo njuno razmerje. V 2. sezoni se Rosewood in Villa odpravita v New York, da bi rešila umor njenega moža Eddieja in prevzela primere povezane s bratovščinami na kolidžu, plastično kirurgijo, iskanjem zaklada in santerio.

Igralsko zasedbo sestavljajo: Morris Chestnut kot dr. Beaumont Rosewood, Jr., Jaina Lee Ortiz kot detektivka Annalise Villa, Gabrielle Dennis kot Pippy Rosewood, Anna Konkle kot Tara Milly Izikoff, Domenick Lombardozzi kot detektiv Ira Hornstock, Lorraine Toussaint kot Donna Rosewood in Eddie Cibrian kot načelnik Ryan Slade

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: