Serija Obsodba (Conviction) premierno na FOX Life Slovenija ob torkih ob 22.00 | UPORABNA STRAN

Serija Obsodba (Conviction) premierno na FOX Life Slovenija ob torkih ob 22.00

Serijo Obsodba (Conviction) si lahko v Sloveniji premierno ogledate na FOX Life Slovenija ob torkih ob 22.00. Conviction (Obsodba) je čisto sveža pravniška dramska serija, saj jo je ABC v ZDA začel predvajati oktobra 2016.

conviction

V seriji Obsodba igrajo Hayley Atwell (Maščevalci: Ultronova doba), Eddie Cahill (Na kraju zločina: New York) in Shawn Ashmore (Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti). Zgodba se vrti okoli Hayes Morrison (Hayley Atwell), genialne, vendar uporniške hčerke nekdanjega predsednika, ki po izsiljevanju sprejme službo vodje nove newyorške enote za pošteno sojenje na uradu državnega tožilca. Hayesova kmalu ugotovi, da uživa v iskanju resnice v srcu skrivnosti kot tudi v premagovanju nepopolnega sistema.

Skupaj s svojo ekipo odvetnikov, preiskovalcev in forenzičnih strokovnjakov preverja primere, kjer obstaja sum, da so za zločin obsodili napačnega človeka. Člani ekipe CIU se ne razumejo vedno, vendar njihova trenja niso nič v primerjavi s tem, s čimer se morajo soočati zunaj enote. Nasprotujejo jim policisti, odvetniki, forenziki, znanstveniki in sodniki, zato mora ekipa dvomiti o vsem in vse preveriti. Nimajo izbire, saj gre za človeška življenja.

V seriji igrajo: Hayley Atwell, Eddie Cahill, Shawn Ashmore, Merrin Dungey, Manny Montana in Emily Kinney. Dramsko serijo sta napisali Liz Friedman in Liz Friedlander, ki sta skupaj z Markom Gordonom in Nicholasom Pepperjem tudi izvršni koproducentki.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: