Lepotica in zver (Beauty and the Beast) – napovednik filma z Emmo Watson, ki v kino prihaja 16.3.2017 | UPORABNA STRAN

Lepotica in zver (Beauty and the Beast) – napovednik filma z Emmo Watson, ki v kino prihaja 16.3.2017

Lepotica in zver (Beauty and the Beast) je prihajajoči fantazijski romantični film režiserja Billa Condona, ki v slovenske kinematografe prihaja 16.3.2017. Zgodba filma sloni na istoimenski in dobro znani pravljici Jeanne-Marie Leprince de Beaumont, po kateri je bil leta 1991 že posnet film.

lepotica-in-zver-2017-plakat

V filmu Lepotica in zver (Beauty and the Beast) nastopajo Emma Watson kot Belle, Dan Stevens kot Zver, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McKellen in Emma Thompson. Delitev vlog je ansambelska, kar pomeni, da imajo vsi glavni liki približno enako moč.

Film so začeli snemati maja 2015 v Londonu, 21. Avgusta 2015 pa so s snemanjem zaključili. Za produkcijo filma skrbi Walt Disney Pictures, ki je z Motion Pictures tudi distributer filma. Film, ki ga v Sloveniji distribuira 2i Film bo po prvih informacijah pri nas na voljo zgolj v 2D tehniki.

Zgodba
Belle je mlado dekle, ki jo je ugrabila Zver in jo odpeljala v svoj grad. V zameno za njeno svobodo pa želi njenega očeta. Kljub strahovom se spoprijatelji z osebjem na gradu in spregleda v človeško dušo Zveri. Ravno takrat pa se lovec Gaston poda v lov na Zver, Belle pa si želi imeti samo zase.

Napovednik filma Lepotica in zver (Beauty and the Beast)

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: