Logan – napovednik novega filma o Marvelovem superjunaku Wolverinu, ki v kino prihaja 2.3.2017 | UPORABNA STRAN

Logan – napovednik novega filma o Marvelovem superjunaku Wolverinu, ki v kino prihaja 2.3.2017

Logan je prihajajoči film katerega glavni lik je Wolverine, Marvelov superjunak. Gre za 10. film serije filmov X-Men ter tretji in najverjetneje zadnji samostojni Wolverinov film. Režiser filma s proračunom 127 mio je James Mangold.

Logan_SLO

Tako kot pri X-Men Origins: Wolverine iz leta 2009 in The Wolverine iz leta 2013 bo vlogo Logana / Wolverina prevzel Hugh Jackman. Patrick Stewart bo Charles Xavier / Profesor X, Boyd Holbrook bo Donald Pierce, Richard E. Grant bo Zander Rice, Stephen Merchant bo Caliban in Dafne Keen bo Laura.

Svetovna premiera filma Logan bo med 9- in 18. Februarjem v Berlinu na 67. Mednarodnem belinskem filmskem festivalu. V Ameriki bo premiera 3.3.2017, v Sloveniji pa film na filmska platna prihaja 2.3.2017.

Zgodba
Zgodba filma je umeščena v prihodnost, v leto 2024. Logan in profesor Charles Xavier se morata sprijazniti z izginotjem Mož X, korporacijskim vodjem Nathanielom Essexom, ki vodi svet v pogubo, Loganovo izgubo sposobnosti samoceljenja in Xavierjevo Alzheimerjevo boleznijo. Logan bo moral premagati Nathaniela Essexa s pomočjo deklice Laure Kinney, ženskega klona Wolverina.

Napovednik filma Logan

Sorodni članki

2x komentirano

  1. […] Film Logan: Wolverine se dogaja v letu 2029, ko mutantov skorajda ni več. Od sveta odmaknjeni in potrti Logan se zapija v svojem skrivališču nekje v zakotju blizu mehiške meje in se preživlja z občasnim delom kot najeti šofer. Njegova sotrpina v izgnanstvu sta izobčenec Caliban in bolehni profesor X, ki ga pestijo čedalje hujši napadi bolezni. Toda Loganov poskus, da se skrije pred svetom, in njegove dosežke ogrozi prihod skrivnostne in izjemne ženske z nujno prošnjo. Več o filmu pa tukaj. […]

  2. […] Več o filmu in njegov napovednik si lahko ogledate v tem članku (Logan – napovednik novega filma o Marvelovem superjunaku Wolverinu, ki v kino prihaja 2.3.2017). […]

Komentiraj

Anti-Spam: