Hokej na RTV Slovenija – odkupili so pravice za Svetovno prvenstvo v hokeju (2018-2023) ter Spenglerjev pokal | UPORABNA STRAN

Hokej na RTV Slovenija – odkupili so pravice za Svetovno prvenstvo v hokeju (2018-2023) ter Spenglerjev pokal

Hokej prihaja na RTV Slovenija, so včeraj veselo naznanili na Televiziji Slovenija ob razkritju programskih novosti v letu 2017. Žal pa hokeja letos pri njih še ne bo, prihaja pa v letu 2018.

rtv-slovenija-hokej-iihf

 

 

Svetovno prvenstvo v hokeju in Spenglerjev pokal
Kot so pojasnili Miha Žibrat, odgovorni urednik Športnega programa TVS z letom 2018 na RTV Slovenija prihaja Svetovno prvenstvo v hokeju (IIHF World Championship) ter Spenglerjev pokal (Spengler cup), saj so odkupili pravice za retransmisijo hokejskih tekem v obdobju od 2018 do vključno 2023. Trenutno ima pravice za prenos tekem Svetovnega prvenstva v hokeju Šport TV, za Spenglerjev pokal pa Sport Klub.

Pri Svetovnem prvenstvu v hokeju je RTV Slovenija odkupila pravice za vse prenose skupine A, torej 28 Preliminary round tekem, ter 8 Playoff round tekem. V skupini B pa bodo tekme prenašali zgolj takrat, ko bo / če bo igrala Slovenija. Ni pa še potrjeno ali bodo na vsakem Svetovnem prvenstvu v hokeju prenašali vse tekme za katere so zakupili pravice.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: