McDonald’s Kranj Qlandia se odpira 23.2.2017 imel bo McDrive, McCafe in 60 zaposlenih | UPORABNA STRAN

McDonald’s Kranj Qlandia se odpira 23.2.2017 imel bo McDrive, McCafe in 60 zaposlenih

McDonald’s Kranj Qlandia bo svoj vrata odprl v četrtek, 23.2.2017 kot prva McDonald’s Slovenija restavracija odprta v letu 2017. Letos je v prvi polovici leta namreč predvidenih še nekaj restavracij.

McDonald’s Kranj Qlandia
Naslov nove McDonald’s restavracije v Kranju, tista v centru se namreč zapira, je Cesta Boštjana Hladnika 7, Kranj in stoji tik ob nakupovalnem centru Qlandia Kranj, ki bo v letošnjem letu dobil tudi razširitev. McDonald’s Kranj Qlandia bo v Kranj pripeljal McDrive, restavracija v centru ga namreč ni imela. Na voljo bo McCafé oddelek, v stilu modernizacije naročanja bodo tako kot v Lescah in na Ptuju namestili kiosk z zaslonom na dotik na katerem bo možno naročanje hrane. Prav tako bo na voljo sistem Made For You (MFY), kar pomeni da je hrana za vsakega gosta posebej pripravljena in ne čaka že pripravljena.

Restavracija McDonald’s Kranj Qlandia bo imela tudi teraso in igrala.

Ker se McDonald’s Kranj v centru zapira je vprašanje kako bo z zaposlenimi. 30 zaposlenih iz obstoječe restavracije se bo 23.2.2017 podalo na delo v novo restavracijo, stara pa bo ta dan za vedno ostal zaprta. Ker pa bo McDonald’s Kranj Qlandia večja bodo dodatno zaposlili še 30 novih delavcev in tako skupaj v tej restavraciji zaposlovali 60 ljudi.

Ekskluzivne fotografije nove restavracije McDonald’s Kranj Qlandia

Sorodni članki

3x komentirano

  1. […] McDonald’s Kranj Qlandia je nova restavracija v Kranju, ki bo 23.2.2017 nadomestila obstoječo restavracijo v centru Kranja. Naslov restavracije je Cesta Boštjana Hladnika 7, a precej lažje jo bo najti na naslovu »poleg Qlandie Kranj«. […]

  2. Bo na voljo tudi kakšna polnilnica za električna vozila? 😉

  3. Tako na hitro ni bilo videt, morda bo kakšna v sklopu Qlandie, ki dobiva prizidek. Nekako bi se spodobilo, da bi vsaj ena polnilnica stala pri nakupovalnem središču.

Komentiraj

Anti-Spam: