Hej, DJ! na Valu 202 ob ponedeljkih ob 20.00 z mladimi in nadobudnimi ter talentiranimi DJ-ji | UPORABNA STRAN

Hej, DJ! na Valu 202 ob ponedeljkih ob 20.00 z mladimi in nadobudnimi ter talentiranimi DJ-ji

Hej, DJ! je nova radijska oddaja na Valu 202, ki bo luč ugledala v ponedeljek, 6.3.2017 ob 20.00 in bo posvečena mladim, neuveljavljenim, a nadobudnim in talentiranim mladim DJ-jem.

Vsak ponedeljek ob 20.00 se bosta na radijskih frekvencah Vala 202 pomerila dva DJ-ja. Z nasveti jima bodo pomagali številni radijci in glasbeniki, mentorji in prijatelji, ki ju bodo spodbujali v živo in na družbenih omrežjih. V »dvoboju« bo odločal didžejski nastop, ki ga bo z glasovi zapečatilo glasovanje na Facebooku. Skupaj se bo v oddaji Hej, DJ! predstavilo 20 DJ-jev, ki jih je izbrala strokovna žirija v sestavi Jernej Sobočan in Andrej Karoli (glasbeno-voditeljski člen), Klara Zupančič in Aša Hlebec (Vičstock), Bojan Cvetičanin (Joker Out, Špil liga), Uršula Zaletelj/Maja Stepančič (voditeljici oddaj Hej, DJ!) in Matej Praprotnik (projektna ekipa).

Voditeljici oddaje Maja Stepančič in Uršula Zaletelj pričakujeta dober žur, zanimive DJ-je in dobro muzko, Pri Valu 202 pa s projektom želijo mladim ustvarjalcem ponuditi priložnost, da se izkažejo pred širšim radijskim in spletnim občinstvom.

Zmagovalec bo celo leto vrtel glasbo na Valu 202
Na podlagi glasov poslušalcev in publike na Facebooku se bo 10 DJ-jev (zmagovalcev pomladnih oddaj) uvrstilo v jesenski krog oddaj, najbolj hud DJ pa bo po finalu 27. novembra 2017 na Valu 202 lahko svojo muziko vrtel celo sezono.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: