Avtosalon 2017 Ljubljana – Katere avtomobilske znamke si lahko do nedelje, 2.4.2017 ogledate na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije 2017 | UPORABNA STRAN

Avtosalon 2017 Ljubljana – Katere avtomobilske znamke si lahko do nedelje, 2.4.2017 ogledate na 24. Avtomobilskem salonu Slovenije 2017

Avtosalon 2017 v Ljubljani oz. 24. Avtomobilski salon Slovenije 2017 ta teden poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. V Ljubljano se Avtomobilski salon vrača po 16-ih letih, v Slovenijo pa po 11-ih, bo odprt do nedelje, 2.4.2017.

Klikni na sliko za povečavo.

27 avtomobilskih znamk
*V montažni dvorani A1 lahko najdete: Renault, Dacia, DS, Peugeot in Citroën
*V dvorani A so: Suzuki, Ford in Toyota
*A2 skriva avtomobilske znamke, ki jih zastopa Porsche Slovenija: Audi, Volkswagen, Porsche, Seat in Škoda
*V hali B so: Bercedes-Benz, Smart, Lexus in Nissan
*V preddverju B2 se predstavljata Alfa Romeo in AvantCar, ki predstavlja Teslo in Avant2Go car sharing storitev.
*V Stekleni dvorani C so predstavljene Hyundai, Mazda in Opel
*Dvorana D je namenjena lahkim gospodarskim vozilom različnih znamk
*Montažna dvorana F pa skriva vozila znamke BMW v povezavi z GB leasingom ter vozila Mini

Novosti, ki jih predstavljajo razstavljalci
Razstavljalci na Avtosalonu 2017 v Ljubljani predstavljajo kar nekaj zanimivih vozil. Audi tako predstavlja Q5, Citroën poleg C3 tudi prenovljeno limuzino C-Elysée, Dacia se predstavlja s prenovljeno Sandero, ki ima sedaj tudi robotski menjalnik in Dusterjem s avtomatskim menjalnikom EDC. Ford v Sloveniji prvič predstavlja Fiesto v različici Vignale, pa tudi model ka+, ter športna Focus RS in Mustang. Hyundai izpostavlja Novi i30 v karavanski izvedbi, Mazda predstavlja MX-5 RF, Lexus pa se predstavlja z novo športno limuzino IS ter kupejem RC. Na razstavnem prostoru Mercedes-Benza si lahko ogledate prenovljeni GLA, novi razred E Coupe ter razred E v različici Allterrain. Predstavlja pa se tudi športni AMG GR R. Nissan predstavlja peto generacijo Micre, pa tudi GT-R. Žal pa Leaf še vedno ni predviden za Slovenijo, tako da ga na avtosalonu ni. Opel na ljubljanskem avtosalonu 2017 predstavlja novo generacijo Insignie Grand Sport ter novi model Crossland X. Peugeot se predstavlja z novim sedemsedežnim avtomobilom 5008, Porsche predstavlja novo Panamero, prviš v Sloveniji pa sta prisotna tudi modela 911 in Carrera GTS. Renault je premierno predstavil prenovljen Captur ter novo generacijo Koleosa. Seat prihaja z novo generacijo Ibize, Suzuki z novo generacijo Swifta ter novega Crossover Ignisa, Škoda pa z novim športnim terencem Kodiaq. Toyota poudarja hibridna vozila ter novi crossover C-HR. Pri Volkswagnu pa izpostavljajo novi Arteon, ki je bil predstavljen na avtomobilskem salonu v Ženevi.

Cena vstopnice in odpiralni čas
Odpiralni čas Avtosalona Ljubljana 2017 je odprt med 9.00 in 20.00, v petek soboto in nedeljo pa še uro dlje, do 21.00. redna cena vstopnice je 8€, študentje, dijaki in upokojenci pa so upravičeni do popusta in vstopnica za njih stane 6€. Otroci do 7. leta imajo brezplačen vstop. Na voljo pa je tudi družinska vstopnica (2 odrasli osebi, 3 otroci do 16. leta), ki stane 20€.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: