Revija Preprosto – pomlad 2017 – Lidl je v novi reviji pripravil ideje za pomladanske aktivnosti, sladice in odlične prigrizke v kozarčku | UPORABNA STRAN

Revija Preprosto – pomlad 2017 – Lidl je v novi reviji pripravil ideje za pomladanske aktivnosti, sladice in odlične prigrizke v kozarčku

Revija Preprosto, ki bo pod okriljem Lidla Slovenija v ponedeljek, 10.4.2017 izšla že v svoji peti izdaji bo v 100-ih straneh bralcem ponudila kopico zanimivih zapisov, ki so plod slovenskih avtorjev. V tokratni izdaji, ki je pomladno naravnana, so se dotaknili pomladanskih aktivnosti, piknikov na prostem, pa tudi sladic in prigrizkov v kozarčku.

 

 

Tri leta je od prve revije Preprosto in za tokratno naslovnico je poskrbela blogerka Urška Fartelj, ki ustvarja blog 220 stopinj poševno. Naslovnica je polna barvitih sladolednih lučk, Urška pa je povedala, da je bila priprava slike precej večji izziv, kot je na začetku mislila, da bo.

Sobota v velemestih in Tomaževe kreacije, ki so jih navdihnili slovenski umetniki
Kako je videti sobota v velemestih so za revijo Preprosto spregovorili nekateri Slovenci, ki bivajo v tujini. Za ilustracije k besedilom je poskrbel Mitja Bokun. Chef Tomaž Kavčič, pa se je tokrat spopadel s precej zanimivim izzivom, saj je navdihe za svoje krožnike iskal v delih slovenskih umetnikov (Jože Ciuha, Lojze Spacal in Ana Čigon).

V reviji so tudi številni recepti za slastne jedi, zanimive sladice ter napitke. Na svoj račun bodo prišli tudi vsi ljubitelji psov, predvsem pa njihovi pasji prijatelji, saj so v reviji tudi recepti za izdelavo pasjih piškotov.

Revija Preprosto bo kot rečeno v prodaji od 10.4.2017 v vseh trgovinah Lidl po Sloveniji, cena zanjo pa je 1.49€.

Foto: Marko Pigac

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: