Lidl Slovenija letos praznuje 10 let – vse se je začelo 29.3.2007 s 13-imi trgovinami | UPORABNA STRAN

Lidl Slovenija letos praznuje 10 let – vse se je začelo 29.3.2007 s 13-imi trgovinami

Lidl Slovenija v letu 2017 praznuje 10 let delovanja in v tem času so odprli 49 trgovin, zaposlujejo pa več kot 1.300 ljudi. Vse pa se je začelo 29.3.2007, ko smo v Sloveniji na isti dan dobili 13 trgovin nemške trgovske verige.

 

 

Lidl Stiftung & Co. KG je bil ustanovljen leta 1973 in je prisoten v 30-ih državah po svetu, trgovine pa ima v 27-ih država, tudi Sloveniji. Gregor Kosi, generalni direktor Lidla Slovenija je ob praznovanju rojstnega dne povedal: »Od leta 2007, smo prehodili res zanimivo pot, se srečali z zanimivimi izzivi, tudi kakšno prepreko. Resnično enkratno je gledati, kako je podjetje v teh desetih letih zraslo, kako se naš trud in predanost obrestuje v vse večjem številu kupcev, ki prihajajo k nam in se k nam tudi redno vračajo. V desetih letih so tako v naših trgovinah opravili več kot 160 milijonov nakupov.«

Lidl Slovenija spremlja kar nekaj zanimivih projektov, ki vključujejo tudi kupce, med njimi sta zagotovo najbolj zanimiva Lidlova jogurteka, ki so jo izvedli lani v sodelovanju z Mlekano Celeia ter Lidlova sladoledoteka, ki je še v teku in nastaja v sodelovanju z ajdovskim podjetjem Incom. Lojtr’ca domačih je prav tako eden zanimivejših produktov, saj so v sodelovanju z več kot 100-imi slovenskimi dobavitelji pripravili nabor novih izdelkov slovenske butične proizvodnje, ki so prišli na police Lidlovih trgovin.

Nina Pušlar in njena pesem To mi je všeč je del Lidlovih oglasov in najverjetneje je tudi to razlog, da je postala najbolj predvajana pesem lanskega leta. Ob 10. obletnici Lidla pa je pripravila še eno pesem, Za vedno. Chef Tomaž Kavčič je prav tako redni spremljevalec Lidla.

Do 24.5.2017 poteka tudi nagradna igra ob praznovanju 10-ih let Lidla. Nagradni sklad med drugim vsebuje tudi 1 x 10 let brezplačnih (max 10 € na dan) nakupov v Lidlu, pa tudi 10x po 1 leto brezplačnih nakupov v Lidlu in še in še. Več si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: