Film Mali šef (The Boss Baby) od danes, 15.4.2017 predpremierno v slovenskih kinematografih, tudi v 3D tehniki

Film Mali šef (The Boss Baby) si lahko že danes, 15.4.2017 predpremierno ogledate v slovenskih kinematografih. Predvajali ga bodo še jutri in v ponedeljek, na redne sporede pa film Mali šef (The Boss Baby) prihaja 20.4.2017. Film je na voljo v sinhronizirani in sinhronizirani 3D različici.

Družinska animirana komedija, ki delno sloni na zgodbi istoimenske slikanice iz leta 2010 avtorice in ilustratorke Marle Frazee, je režiral Tom McGrath. V izvirniku 98 minut dolgega film s proračunom 125 mio $ so glasove posodili Alec Baldwin, Miles Christopher Bakshi, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow in Tobey Maguire. V slovenski sinhronizaciji pa je malemu šefu svoj glas posodil Primož Ekart. Ostale glasove pa so prevzeli Tjaša Železnik, Uroš Maček, Štefan Kušar, Matevž Müller, Sebastijan Kušar, Uroš Buh (ki je sinhronizacijo tudi režiral), Julija Golob in drugi.

Zgodba
Nadvse nenavadni »mali šef« v Timov dom prispe v taksiju, odet v pražnjo poslovno obleko, s poslovno aktovko v roki. A vojna med bratcema se obotavljivo poleže, ko Tim ugotovi, da je mali šef v resnici vohun na čisto posebni tajni nalogi in da mu lahko pomaga le on. Malčka se zapleteta v neverjetno dogodivščino, saj morata zatreti kruto zaroto, v kateri ne manjka niti spopad epskih razsežnosti med malimi kužki in dojenčki.

Napovednik filma Mali šef (The Boss Baby) – sinhroniziran

Sorodni članki

1 komentar

  1. […] Film Mali šef (The Boss Baby), ki govori o Timu in njegovem bratcu, ki se je pripeljal v taksiju in s kovčkom v roki, je svetovni premiero doživel 12.3.2017 na Miami Film Festivalu. 98 minut dolg film s proračunom 125 mio $ v Sloveniji distribuira Blitz Film in bo na voljo v 2D sinhronizirani ter 3D sinhronizirani različici. […]

Komentiraj

Anti-Spam: