EuroBasket 2017 in EuroVolley 2017 poleti v živo na programu Kanal A – prenos v živo na TV

EuroBasket 2017 in EuroVolley 2017 si bomo poleti v živo lahko ogledali na Kanalu A, saj je televizijska hiša Pro Plus odkupila pravice za retransmisijo evropskega prvenstva v košarki in odbojki. EuroBasket bo na Kanalu A na sporedu od 31.8. do 17.9.2017, Evropsko prvenstvo v odbojki pa od 24.8. do 3.9.2017.

Kanal A izpolnjuje obljubo, ki je bila dana pred leti, da bo poln športa. Poleg nogometnih tekem Lige prvakov, Lige Evropa in Prve Lige Telekom Slovenije ter dirk MotoGP bo Kanal A sedaj prenašal tudi tekme evropskega prvenstva v košarki in odbojki. Na obeh prvenstvih seveda igra tudi Slovenija.

Slovenija na EuroBasket 2017 na Finsko
EuroBasket 2017 bo potekal v štirih državah v Izraelu, Romuniji, Turčiji in na Finskem od 31. avgusta do 17. septembra 2017. Slovenska ekipa bo najprej igrala na finskem v Helsinkih in sicer proti poljski. Zaključni del EuroBasketa 2017 pa se bo odvijal v Turčiji.

*Skupina A (Helsinki): Poljska, Grčija, Francija, Finska, Islandija, Slovenija.
*Skupina B (Tel Aviv): Ukrajina, Izrael, Litva, Gruzija, Italija, Nemčija.
*Skupina C (Cluj): Hrvaška, Češka, Španija, Črna gora, Romunija, Madžarska.
*Skupina D (Istanbul): Velika Britanija, Rusija, Srbija, Latvija, Turčija, Belgija.

EuroVolley 2017 bo gostila Poljska, Slovenija najprej v Krakovu
EuroVolley 2017 bo na poljskem združil 16 reprezentanc, ki se bodo pomerile v odbojki med 24. avgustom in 3. septembrom 2017. Slovenski odbojkarji, aktualni evropski podprvaki, bodo tekme igrali v Krakovu. Ker je bila slovenska ekipa na evropskem prvenstvu v Bolgariji in Italiji 2. se je neposredno uvrstitev na EuroVolley 2017.

*Skupina A (Gdansk): Poljska, Srbija, Finska, Estonija.
*Skupina B (Szczecino): Italija, Nemčija, Slovaška, Češka.
*Skupina C (Krakov): Slovenija, Rusija, Bolgarija, Španija.
*Skupina D (Katovice): Francija, Belgija, Nizozemska, Turčija.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: