A1 SI bo na telefonu jutri namesto Si.mobil pisalo že večini uporabnikov

A1 SI bo jutri na telefonu in tablica pisalo že večini obstoječih uporabnikov operaterja A1 Slovenija. Torej, Simobilovi uporabniki lahko samo še danes naredijo zajem zaslona (screen capture) na katerem bo pisalo Si.Mobil. S tem dejanjem pa se sprememba blagovne znamke iz Simobil v A1 Slovenija bliža koncu.

A1 Slovenija je luč sveta ugledal 12.4.2017
Vsi Simobilovi uporabniki so prejšnji teden postali uporabniki omrežja A1 Slovenija, sprememba na zaslonu ni tako bistvena stvar v celotni zgodbi, je pa nekakšen psihološki moment. Tako da jutri, 20.4.2017 bo večina uporabnikov, ki jim trenutno na zaslonu piše Si.mobil, imela zapisano A1 SI, so sporočili iz družbe A1 Slovenija.

Kaj pa, če mi bo še vedno pisalo Si.mobil?
Nič zato. Tudi, če bo še naprej pisalo Si.Mobil na zaslonu. je tak uporabnik del omrežja A1 Slovenija. Razlogov, da ni prišlo do spremembe v A1 SI je kar nekaj. Časih je potrebnega le nekaj več časa, da telefon osveži ime omrežja, v drugih primerih se je potrebno premakniti na drugo bazno postajo in bo prišlo do spremembe. Včasih pomaga popolno ugašanje in nato prižiganje telefona. Skratka razlogov je precej, najpomembnejše pri vsem skupaj pa je, da razlike ne bo ali bo na telefonu pisalo še naprej Si.mobil ali pa A1 SI. Vsi uporabniki bodo dejansko na omrežju operaterja A1 Slovenija.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: