A1 Kombo S, A1 Kombo M in A1 Kombo L so novi konvergenčni paketi A1 Slovenija (internet, televizija in telefonija)

A1 Kombo S, A1 Kombo M in A1 Kombo L so trije konvergenčni paketi operaterja A1 Slovenija. Vsi trije vključujejo fiksni internet, televizijo in fiksno telefonijo, možno pa je dodati tudi pakete mobilne telefonije. Posebnost paketov Kombo je, da lahko televizijo in/ali telefonijo iz paketa odstranimo, za to pa dobimo popust na naročnino.

A1 Kombo S stane 32.99€ mesečno in vključuje internetno povezavo s hitrostjo 20/1 Mbps, 95+ televizijskih programov ter klice v fiksno omrežje A1 Slovenija
*A1 Kombo M stane 43.99€ mesečno in vključuje internetno povezavo s hitrostjo 30/5 Mbps na xDSL povezavi oz. 50/10 Mbps na FTTH , 160+ televizijskih programov ter neomejene klice v vsa slovenska omrežja.
*A1 Kombo L stane 52.99€ mesečno in vključuje internetno povezavo s hitrostjo 40/10 Mbps na xDSL povezavi oz. 100/10 Mbps na FTTH, 210+ televizijskih programov ter neomejene klice v vsa slovenska in EU omrežja.

A1 Kombo L že vključuje časovni zamik in snemalnik, pri Kombo S in M je to potrebno doplačati in sicer 3€ mesečno, a prve tri mesece je storitev brezplačna. Višjih internetnih hitrosti ni možno naročiti, le pri Kombo L je možno izbrati hitrosti (60/30 oz. 100/100 Mbps) z doplačilom 5€.

Če kakšne storitve nočete jo lahko odstranite
Paketi A1 Kombo delujejo v kontra principu, kar pomeni, da lahko storitve iz njega odvzamemo. Tako lahko izberemo, da ne potrebujemo fiksne telefonije in tako mesečni račun znižamo za 1€. Če pa nočemo televizije se račun pri Kombo S zniža za 2€, pri M za 4€ in pri L za 6€.

Kaj pa četvorček?
Tudi četvorček je možno narediti, saj paketom Kombo možno dodati pakete mobilnih storitev. Vse storitve so torej na skupnem računu in če se uporabnik še veže za 24 mesecev prejme 13€ popusta na mesečno naročnino. V primeru pa, da na paket Kombo doda vsaj dve mobilni telefonski številki se mu na vsaki vklopi storitev A1 Neskončni net, ki velja ves čas vezave. Storitev vsaki od telefonskih številk omogoča izrabo 50GB prenosa mesečno s polno hitrostjo, nato pa se hitrost zniža na 2/1 Mbps. Kar pa je še vedno dovolj visoka hitrost, da lahko uporabnik normalno uporablja storitev.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: