A1 Slovenija je danes, 20.4.2017 predstavil novo ponudbo, ki vključuje pakete fiksne in mobilne storitve

A1 Slovenija je danes, 20.4.2017 predstavil svojo prvo ponudbo po spremembi imena iz Simobil (in Amis). Ključni del nove ponudbe so konvergenčne storitve (internet, televizija in fiksna telefonija), saj ponudba mobilne telefonije ostaja takšna kot smo jo poznali pri Simobilu.

Pri A1 Slovenija so povedali, da so prisluhnili željam uporabnikov in se odločili za nekoliko drugačen koncept konvergence, saj pri njih iz paketa lahko odstraniš storitev, ki je ne potrebuješ. Tako lahko iz trio paketa narediš duo ali pa solo. Konvergenčno ponudbo so poimenovali A1 Kombo S, A1 Kombo M in A1 Kombo L, doda pa se ji lahko katerikoli naročniški paket z neomejeno količino klicev.

Četvorček z dvema mobilnima številkama za manj kot 50€
Ponudba, ki so jo predstavili omogoča, da si uporabnik sestavi četvorček z dvema mobilnima številkama za manj kot 50€. Izbere si Kombo S, ki stane 32.99€, Svobodni S, ki stane 19.90 ter SIM souporaba, ki stane 10€. Če se veže za 2 leti, prejme 13€ popusta na mesečno naročnino in neomejeni* mobilni prenos na obeh mobilnih številkah. Mesečna naročnina tako znaša 49.89€.

Za uveljavitev 13€ popusta je potrebno na katerikoli Kombo paket pripeti (beri. iti mora za skupni račun) mobilni naročniški paket z neomejenimi klici in se vezati za 24 mesecev. V primeru vezave za 12 mesecev je popust 7€. Če pa na paket Kombo uporabnik veže vsaj dve telefonski številki je deležen ugodnosti A1 Neskončni net*, ki ponuja praktično neomejeno količino podatkov za vsako od pripetih številk za čas trajanja vezave.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: