Iz paketa A1 Kombo lahko izključite telefonijo ali televizijo in zato plačate nižjo naročnino | UPORABNA STRAN

Iz paketa A1 Kombo lahko izključite telefonijo ali televizijo in zato plačate nižjo naročnino

Paketi Kombo (S, M in L) so novi konvergenčni paketi operaterja A1 Slovenija in vključujejo fiksni internet, IP televizijo ter fiksno telefonijo. A ne gre za klasični trojček, saj kot so pojasnili v družbi so prisluhnili uporabnikom, ki preprosto nočejo plačevati za nekaj kar ne uporabljajo. Zato se lahko telefonijo in televizijo odstrani.

Trenutno pri konvergenčnih paketih velikokrat plačujemo storitev, ki je ne potrebujemo, to je praviloma fiksna telefonija, včasih pa tudi televizija. Iz paketov Kombo je tako možno odstraniti fiksno telefonijo in IPTV. Če se odstrani telefonija je vrednost mesečnega popusta na računu 1€, v primeru odstranitve IPTV-ja pa je pri Kombo S popust 2€, pri Kombo M 4€ in pri Kombo L 6€. V primeru Kombo L paketa uporabnik tako prejme do 7€ mesečnega popusta.

*A1 Kombo S v osnovi stane 32.99€, brez fiksne telefonije je cena 31.99€, brez telefonije in televizije pa 29,99€. t stane 32.99€ mesečno in vključuje internetno povezavo s hitrostjo 20/1 Mbps, 95+ televizijskih programov ter klice v fiksno omrežje A1 Slovenija
*A1 Kombo M v osnovi stane 43.99€, brez fiksne telefonije je cena 42.99€, brez telefonije in televizije pa 38,99€.
*A1 Kombo L v osnovi stane 52.99€, brez fiksne telefonije je cena 51.99€, brez telefonije in televizije pa 45,99€.

V primeru, da uporabnik paketu Kombo na skupni račun doda enega od paketov mobilne telefonije z neomejenimi pogovori in se veže za 2 leti pa prejme še 13€ popusta na mesečni račun.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: