Aleš Bravničar se je z dvojno Leica kamero pri telefonu Huawei P10 Plus spomnil na svoje otroštvo in fotografske začetke | UPORABNA STRAN

Aleš Bravničar se je z dvojno Leica kamero pri telefonu Huawei P10 Plus spomnil na svoje otroštvo in fotografske začetke

Aleš Bravničar je najverjetneje vsem dobro znan slovenski fotograf, predvsem zaradi fotografij, ki jih naredi za slovenski Playboy. A o njegovih fotografskih začetkih marsikdo ne ve prav veliko. Ko je letos postal Huaweijev ambasador telefona P10 Plus, ki se ponaša z Leica kamero tako na sprednji in zadnji strani, je delil nekaj podrobnosti.

Vse se je začelo s predvojno Leico
Bravničar je povedal, da je bil prvi fotoaparat predvojna Leica, ki mu jo je pri 11-ih letih podaril oče, saj je vedno tarnal nad slabimi družinskimi fotografijami. Leica pa mu je odprla povsem nov fotografski svet. Še vedno se zelo rad spomni na ta fotoaparat in bi ga z veseljem odkupil nazaj, a takrat je šel denar za pravi namen, nakup novega, boljšega fotoaparata. Povezanost z Leico Aleš Bravničarja torej spremlja že vse od začetka njegovih fotografskih dni.

Aleš Bravničar je letos postal ambasador telefona Huawei P10 Plus, ki je večja različica letošnjega Huaweijevega paradnega konja P10 in kot je povedal je tisto, kar ga je prepričalo v sodelovanje to, da Huawei sodeluje z Leico. Za P10 Plus, ki ima na zadnji strani dvojno Leica kamero 2.0 Pro Edition, na sprednji strani pa prav tako kamero, ki je nastala v sodelovanju z Leico, je dodal, da mu omogoča svobodo, hibridni zoom, ki ni čisto pravi optični zoom, pa tudi sam z veseljem uporabi.

S Huawei P10 Plus telefonom je nastala razstava Močne ženske
Ob predstavitvi telefona Huawei P10 in P10 Plus v Sloveniji je Aleš Bravničar predstavil razstavo fotografij poimenovano Močne ženske, ki so nastale s telefonom P10 Plus. S tem je želel dokazati, da se tudi s telefonom lahko naredi odlične portretne fotografije.

Sorodni članki

Komentiraj

Anti-Spam: